Calzedonia kupaći kostimi leto 2012

brendovi.net
Calzedonia kupaći kostimi leto 2012


Kolekcija kupaćih kostima brenda Calzedonia u sezoni leto 2012. godine za žene urađena je sa ciljem da zadovolji potrebe svih pripadnica lepšeg pola. Paleta boja proteže se od svetlih i nežnih tonova nane i limuna sa sjanim detaljima, pa do toplih tonova burgdunca, cimeta i terakote. Plava boja prisutna je u svim nijansama. Klasitčne boje, crna, bela i smeđa, prisutne su uvek u kolekciji.

Calzedonia je u ovogodišnjoj kolekciji kupaćih kostima, posebnu pažnju posvetila liniji za oblikovanje tela. Ovo je kolekcija, koja je namenjena mediteranskim ženama, koje žele da se osećaju lepo i opušteno ovoga leta.  Akcenat je stavljen na jednodelne kupaće kostime koji daju harmoniju ženske siluete, zahvaljujući materijalima koji se obavijaju oko ženskog tela.

Na specijalni materijali i detaljima za ovu kolekciju, radilo se veoma studijski. Njihov zadatak je bio da ispune sledeće uslove: da budu savremeni, da njihova paleta boja bude sofisticirana. Boje ove kolekcije protežu se od boje suve šljive i borovnice do klasičnih nijansi plave, crne i smeđe.  


Source


Article viewed 4716 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article