Swarovski kolekcija proljeće/ljeto 2012

zena.hr
Swarovski kolekcija proljeće/ljeto 2012


Pogledajte predivnu novu kolekciju „Swing, Sing and Shine“ branda SwarovskiTko ne bi volio te malene, lijepe, svjetlucave, šarene kristaliće, koji u svakoj ženi pobuđuju žudnju za njihovim posjedovanjem?  

Swarovski je za proljeće-ljeto lansirao predivne komade nakita sa šarenim kristalima u pastelnim bojama koje doslovno vrište ljeto, sunce, glamur, zabava... Osim toga, iza svakog komada nakita skriva se priča o mladoj ženi, koja se iz učenice pretvara u zvijezdu i uživa pred svijetlima pozornice i centru pažnje. Usred maturalne večeri održava se „casting“ za komični mjuzikl „Swing, Sing and Shine“ kroz koji se provlače teme pod naslovima „Sweet Sixties“ i „In the Spotlight“, što su i dvije osnovne teme Swarovski nakita i asesoara za proljeće/ljeto.  

Kolekcija je kombinacija starinskog i modernog stila, a posebno mjesto zauzima raskošna „Regent“ ogrlica, namijenjena za luksuzne večeri osobe koja želi biti u centru pozornosti kao mlada žena iz priče, pod temom „In the Spotlight“.
Iz teme „Sweet Sixties“ definitivno treba izdvojiti ogrlicu od crnih perla na čijem se kraju nalazi predivan kristalni privjesak trešnji u pastelnim bojama.

Tu je naravno prelijepi izbor naušnica, ogrlica, narukvica, prstena i satova, a mi vam predstavljamo jedan dio.
Source


Article viewed 2645 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article