Maksi haljine su hit, ali nisu kamuflaža nedostataka

zena.blic.rs
Maksi haljine su hit, ali nisu kamuflaža nedostataka


Umesto šortsa ili mini suknje, ove sezone isprobajte maksi haljine. Ovog proleća i leta one su moderne i šik, a detalji asociraju na sedamdesete godine. Ipak, ako vam se čini da ovakvi modeli prikrivaju sve nedostatke, varate se. Proverite šta vam dobro stoji, a šta po svaku cenu treba izbeći.

Formula je jednostavna: izaberite pravi materijal, a to su najčešće pamuk ili lan, odgovarajući par ravne obuće, i detalje koji će oslikati vaš lični stil, na primer, dobar šešir, letnje čizme ili interesantan kaiš.

Ako se odlučite za jednostavniji model kao što je crna uska haljina do zemlje, koja prati liniju tela, onda pokušajte da je oplemenite detaljima koji su adekvatni za dan i za noć. Najbolji primer za to dala je manekenka Aleksa Čang. Ona kombinuje malu pismo tašnu koja se nosi poput poštarske, uz ravne crne sandale, odlične višeslojne ogrlice i kaiš-mašnu vezan oko struka.


KAKO I UZ ŠTA DA IH NOSITE

Niske žene

Potražite dekolte sa V-izrezom jer on izdužuje figuru. Tamnije i neutralne nijanse kao što su crna, boja čokolade, šljive i zelena su vaš najbolji izbor za maksi haljinu. Odgovaraju vam i nijanse koje su slične tonu vaše kože. Izbegavajte krupne printove.

Krupne žene

Najveća zabluda krupnijih žena je da će preširokim haljinama sakriti višak. Uvek je bolje izabrati model koji prati liniju tela. Odgovaraju vam krupniji dezeni.

Obuća

Maksi haljina treba da ostane u prvom planu, pa zato izbegavajte prenapadnu obuću. Najbolji izbor su ravne sandale sa kaišićima.

Nakit

Od glomaznih narukvica i atraktivnog prstenja do velikih visećih minđuša - sve je dozvoljeno. Zapravo, maksi nakit uz maksi haljinu je preporuka većine dizajnera.

  

ŠTA IZBEGAVATI
Dekolte

Grudi koje ispadaju iz haljine nisu preterano šik prizor. Izbegavajte silikonske bretele na brushalteru.

Ne mora sve da se slaže - ne pokušavajte da uklopite boje dezena sa modnim detaljima. Ako imate glomaznu ogrlicu, minđuše treba da budu mini, a ako su vam na ušima “viseći lusteri”, oko vrata ne stavljajte ništa. Plivanje u materijalu

Žena prosečne visine treba da izbegne haljinu koja se vuče po zemlji. Ako vam se čini da plivate u moru materijala, obujte dobre sandale sa platformom da biste vizuelno izdužili figuru.

 

 

 

 


Source


Article viewed 4606 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article