Modni blogovi: Sav taj pastel i džins

wannabemagazine.com
Modni blogovi: Sav taj pastel i džins


Ovo proleće ne može se zamisliti bez pastelnih boja. Pogledajte kako modna blogerka Zorana Jovanović kombinuje narandžastu nijansu i prave prolećne pantalone. Baletanke sa leopard printm neizostavan su komad. Čista desetka!Zorana Jovanović & zorannah.com

Tamara Kalinić pokazala nam je kako u klasičnim farmerkama i bluzi neobičnog kroja možemo izgledati moderno i pritom biti zapažene. Ovakvu odevnu kombinaciju ponesite uz visoke potpetice.

Tamara Kalinić & theglamandglitter.com

Jovana Mirosavljević donosi pravo osveženje u svet modnih blogova. Nas je potpuno oduševila ova odevna kombinacija, koja je u isto vreme i opuštena i elegantna. Favoriti su nam marama i ogrlica.

Jovana Mirosavljević & fluofluo.blogspot.com

Jedna od trendseterki jeste i Katarina Živković, koja ove sezone uživa u džinsu na najrazličitije načine. Odevna kombinacija inspirisana plavom bojom pun je pogodak.

Katarina Živković & dare2wear.blogspot.com

Pruge, kožni šorts i čarape u jarkoj nijansi sastavni su deo jedne moderne kombinacije autorke bloga “Fashion Disorder”. Manuelin stil ohrabruje nas da ove sezone s ponosom ponesemo možda i ne tako klasične komade.

Manuela Lovrenčić & fashiondisorderbymms.blogspot.com

Crno-bela kombinacija Dubravke Dodig, autorke bloga “Love Style Magic”, sinonim je za klasiku i eleganciju. Komadi koje je ponela nepogrešiv su izbor i rado ćemo ih nositi ove sezone.

Dubravka Dodig & lovestylemagic.blogspot.com

Još jedna ležerna odevna kombinacija inspirisana nežnim bojama uz akcenat na detaljima kao što su kaiš sa printom i velika metalna narukvica – neka vam ove sezone budu izbor za šetnju po gradu ili bilo koji dnevni izlazak. Udobno i moderno u isto vreme.

Titina & cheztitina.blogspot.com


Source


Article viewed 4292 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article