United Colors of Benetton proleće/leto 2012.

wannabemagazine.com
United Colors of Benetton proleće/leto 2012.


Drugo veče Nedelje mode nije nas ostavilo nimalo ravnodušnim. Revija United Colors of Benetton obradovala je sve poklonike ležernog, udobnog, ali i modernog, savremenog oblačenja.Scenografija revije obogaćena je šarenim detaljima i biciklom koji nam se posebno dopao, a sami modeli bili su kao istinski vesnici jedne nove, vesele, euforične i upadljivo lepe modne sezone. Čitava revija koncipirana je tako da čak ni najveći protivnici color-block trenda ne mogu ostati ravnodušni.

Sjajni italijanski brend oslonio se na svoju dugu tradiciju i već izgrađeno poverenje i opravdao svoje ime zaista ujedinivši sve boje i trendove koje donosi ova sezona, koja je po mnogo čemu specifična. Često se, čak i na revijama ready-to-wear odeće ne može “iskopirati” izgled sa piste direktno na ulicu. Međutim, ovo proleće donelo nam je tu novu vrstu inspiracije i slobode, koju je Benetton rešio svojski da nam olakša.

Ovaj brend akcenat uvek stavlja na kvalitet, pa je i ove sezone on neizostavan i ogleda se u fenomenalnim krojevima. Iako svi pojedinačni komadi možda na prvi pogled deluju obično ili jednostavno, njihova kombinacija svakom nosiocu daje jedinstven i moderan izgled.

Trend kombinovanja jarkih boja i insistiranja na upadljivoj odevnoj kombinaciji u potpunosti je ispraćen. Benetton kao osnovne boje sezone koristi crvenu, zelenu, narandžastu i jarkoplavu. Ipak, potrudili su se da kolekcija ne bude neprijatna za oko, pa je upadljiv kolorit oplemenjen i neutralnim tonovima – crnom, belom i sivom bojom.

Kombinacija koju često viđamo sada je oplemenjena zanimljivim bojama

Tufne su poželjne i ove sezone

Karirane pantalone i džemper upadljive boje

Udobne pantalone u kombinaciji sa zanimljivom majicom i dobrom tašnom

Pruge i sako za ležerni letnji izgled

Crveno vlada sezonom, fantastična crvena haljna za sve prilike

Kvalitetne cipele i dobro odabrana marama

Mint nijansa zelene nam je omiljena ove sezone

Narandžasti džemper je pobrao mnoge simpatije

Muškarcima predstoji jedno zeleno proleće


Source


Article viewed 6583 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article