Modne blogerke: Februarska idila

wannabemagazine.com
Modne blogerke: Februarska idila


Prelistavamo februarske odevne kombinacije popularnih modnih blogerki i tražimo inspiraciju za osmišljavanje ličnog modernog stila.Na modnoj adresi “Butterfly dreamer”, autorka bloga za ovu zimu predlaže crno-belu kombinaciju ukrašenu modernim detaljima, bez kojih nijedan autfit nije potpun. Ne zaboravite da je must have ove zime klasičan crni kaput i elegantan šešir.

Anastasija Milojević & anastasijastasha.blogspot.com

Anastasija voli šešire

Ljubitelje elegantnog stila privući će blog Dubravke Dodig, koja nam ove zime predlaže udobne i tople komade, kao što su kaputi i džemperi modernog kroja. Uz omiljeni džins ponesite duboke čizme i ušuškajte se u topli šal.

Dubravka Dodig & lovestylemagic.blogspot.com

Kombinacija za hladnu zimu

Romantični aksesoari i sive nijanse u trendu su ove zime. Pronađite idealne komade za elegantne odevne kombinacije. Neka vas za jednu takvu inspiriše i autfit modne blogerke Jovane Radojičić.

Jovana Radojičić & bonjourjr.blogspot.com

Moderna kombinacija za hladne dane

Ljubitelje sportskog i klasičnog autfita oduševiće zimski stil Marine Arnaut. Pronađite za sebe idealan široki džins, udobne cipele i prsluk u dečačkom stilu. Ne zaboravite da su kožni komadi u trendu, te počastite sebe suknjom ili pantalonama od ovog materijala.

Marina Arnaut & frashionbymarina.blogspot.com

Kožni komad je must have

Torbe u jarkoj nijansi modni su fetiš autorke modnog bloga “Zorannah’s Fashion Corner”. Kombinujte ih uz crno-bele odevne kombinacije i uz aksesoare sa printom. Za noćni izlazak izaberite kombinaciju kožne jakne i farmerica.

Zorana Jovanović & zorannah.com

Kožna jakna i torba u jarkoj nijansi


Source


Article viewed 4084 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article