Ceo dan u pidžami: Pet udobnih i toplih modela

zena.blic.rs
Ceo dan u pidžami: Pet udobnih i toplih modela


Prošli su praznici, slavlja i žurke i sad je pravo vreme za odmor i opuštanje u toplom domu. Obucite udobnu pižamu i bademantil, zavalite se u krevet i uživajte u filmovima. U zavisnosti od ukusa, izaberite kariranu, prugastu ili cvetnu pidžamu jer desen nije bitan. Važno je samo da je udobna i topla .DVA U JEDNOM
Pižama iz jednog dela („vumen sikret“, vel. XS-L, pamuk, 3.390 din), em je topla em je interesantna. Ako uz nju obujete duboke pantofle postavljene krznom („metro“, 1.490 din), uživaćete čitav dan u kući.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOSE SE PRUGICE
Uz sivu plišanu pižamicu („vumen sikret“, vel. 34-44, pamuk/poliester, 3.990 din) nosite papuče iste boje („ojšo“, 1.990 din). Uzmite omiljenu knjigu i provedite čitavo prepodne u krevetu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZA PIŽAMA PARTI
Levo: ako vam je gornji deo pidžame često kratak, uparite spavaćicu i donji deo pidžame („pikoks“, vel. 34-48, pamuk, 1.890 i 1.490 din). Bademantil i pletene pantofle („ojšo“, vel. XS-L, poliester, 2.290 i 3.290 din) sigurno će vas lepo zagrejati.
Desno: pižama („ojšo“, vel. XS-XL, pamuk/elastin, gornji deo 1.790, donji deo 2.290 din), patičice („vumen sikret“, 1.390 din)

 

ZA SLATKE SNOVE
Pidžama veselih boja („bugati“, pamuk, 2.250 din) oraspoložiće vas istog trenutka kad ujutro otvorite oči. Nabavite i papuče koje se slažu sa pižamom („vumen sikret“, 1.690 din).

BAŠ SAM LEPO SPAVALA
Pižamu čiji gornji deo liči na trenerku („bugati“, pamuk, 2.250 din) možete da nosite ceo dan. Ako ste zimogrožljivi, dobro će vam doći bademantil („ojšo“, vel: XS-L, poliester, 2.290 din) i mekane papuče („vumen sikret“, 1.690 din). 

 

 

PIDŽAMA
Reč „pižama“ je indijskog porekla, a pojam je izveden od persijskih reči „pai“ (noga) i „jama“ (odeća). U Evropu su stigle početkom 17. veka, a od 1870. pižame se pominju kao odeća za spavanje.


Source


Article viewed 5080 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article