Privesci prepuni šminke i parfema

odsjaj.com
Privesci prepuni šminke i parfema


Koliko ste samo puta poželele da privesci koje nosite imaju širu namenu, na primer da u njih može da se spakuje šminka, eventualno parfem? Zvuči vam nemoguće? Svakako da nije. Širom sveta poznate modne kuće sporadično izbacuju na tržište krajnje zanimljiv nakit obogaćen mejkapom ili vašim omiljenim mirisnim notama.Privesci su najpogodniji da se u njih smesti senka za oči ili zavodljivi sjaj za usne.  S obzirom da vam takav komad nakita može krasiti ogrlicu ili narukvicu, vrlo brzo možete aplikovati senzualni ruž kada primetite da vam se on približiva.

Treba pomenuti da dizajneri jako vode računa o samom dizajnu nakita, iako je akcenat stavljen na ovu vrstu funkcionalnosti. Privesci se uglavnom mogu pronaći kao jedan model u kome boje senki za oči i sjajeva variraju.

Ali ono što je izazvalo pravi hit među trendseterkama jeste Mark Džekobs prstenje, ni po čemu obično. Osim što njegov dizajn mami pogled svake kreativne, devojke sa stilom, on u sebi krije i parfem. Parfem je u vidu kreme i tako se i nanosi. Za vas dobra, a za onog ko finansira poklon loša stvar je u tome što ćete ovaj parfem verovatno vrlo brzo potrošiti, pa ćete morati ponovo da kupite ovakav primerak, samo drugačijeg dizajna. A ovaj prvi prsten i dalje upotpunjuje kolekciju kojom se ponosite.

Za sada je kod nas veoma mali broj mesta na kojima se ovi genijalni primerci mogu pronaći. Ali zato su tu putovanja na kojima je šoping nezaobilazan detalj, ali i dobri stari internet putem koga mogu da se poruče.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Source


Article viewed 1904 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article