Monique Lhuillier

sml.rs
Monique Lhuillier


Glamurozno i prozračnoDiane Monique Lhuillier rođena je 1971. na Filipinima. Ona je modna kreatorka koja je najpoznatija po svojim venčanicama i haljinama za crveni tepih. Njen butik u Los Angelesu često psećuju poznate zvezde među kojima su Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Kristen Stewart, Hilary Swank, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Catherine Zeta-Jones i mnoge druge a njene haljine su veoma popularne na crvenom tepihu.

Pošto nije mogla da pronađe haljinu kakvu je želela za svoje venčanje 1995., a kako je uvek imala sklonosti ka dizajnu večernjih haljina dok je studirala na FIDM, Monique je lansirala svoju prvu kolekciju venčanica 1996. Kako je kolekcija odmah zaživela, kako u medijima tako i kod kupaca, Monique-in muž se pridružio kompaniji i pomogao da se njena modna kuća establira u malu modnu imperiju.

Danas, Monique Lhuillier obuhvata više kolekcija: pret-a-porter, večernje haljine, venčanice i oprema, haljine za deveruše, posteljinu, stono posuđe, finu kućnu galanteriju i mirise za kuću.


Source


Article viewed 3342 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article