Venčanica iz snova otkriva karakter i skrivene želje

zena.blic.rs
Venčanica iz snova otkriva karakter i skrivene želje


Svadbene haljine ne odražavaju samo ukus, snove i želje mlade, već i njenu ličnost. Venčanice od čipke uglavnom biraju uspešne žene tridesetim godinama, dok one u boji nose mlade koje se ne uklapaju u šablone.ČIPKA

Žene koje se odluče za čipku bliže su 30-ima nego 20-ima, žive sa verenikom i obično imaju uspešnu karijeru. Čipka je simbol elegancije, ali i senzbilnosti. Medeni mesec ova mlada najradije bi provela na nekoj destinaciji gde može da uživa u ljubavi sa mužem, ali i da istražuje kulturno-istorijske spomenike.


KRATKA HALJINA

Vama je najvažnija zabava i želite da se na svom venčanju odlično provedete. Opušteni ste, neopterećeni i zabavni, i ne pada vam na pamet da se utapate se u metre i metre tila i svile iako to drugi možda očekuju od vas.


VENČANICA U BOJI

Izborom venčanice u boji vi samo potvrđujete da volite da rušite pravila. Neće vas pokolebati ni zanovetanja vaše majke koja će vam satima objašnjavati simboliku bele boje. Ipak, to je vaše venčanje i biće onako kako vi želite.

 

"A" KROJ BEZ NARAMENICA

Snežnobela haljina A kroja bez naramenica predvidljiv je, siguran i pomalo dosadan odabir. Verojatno je to ista haljina s lutke u salonu za venčanice koju ste prvu videli. U prevodu - najlakši izbor. Vi želite klasično venčanje i ne zanimaju vas nikakve alternativne varijante.


 

KOMBINACIJA SATENA I SVILE

Želite biti seksi mlada. Ako nosite svilenu haljinu koja prati liniju tela i otkriva ženske atribute, zapravo želite svima dati do znanja koliko ste svesni svog izgleda. To je verojatno točno, jer ova vrsta haljine ne pristaje svima.

 


Source


Article viewed 4201 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article