Pippa Middleton je najveći modni freak 2011. godine!

cromoda.com
Pippa Middleton je najveći modni freak 2011. godine!


Dva mjeseca nakon što smo se zapitali tko je ona, Pippa se i dalje svakodnevno neumorno šeta ulicama Londona. Ako je itko zaslužio titulu freaka godine, onda je to ona!Ovo više nisu čista posla! Pippu Middleton smo površno secirali minijaturnim internetskim esejom prije točno dva mjeseca. U međuvremenu smo pomalo nepravedno zaboravili na tu vitalnu londonsku šetačicu. Sada, nakon što se ispostavilo da je i u sezoni zima 2011/2012. svakodnevno - ali doslovno SVAKODNEVNO - 'spontano' plazila Londonom, odlučili smo joj dodijeliti titulu Freaka godine.

Pitate se zašto baš freaka? Pa jednostavno - kada Pippa ne bi bila Middleton i kada ne bi bila tako dobro opremljena sponzorskom odjećom i modnim dodacima, većina bi vjerojatno mislila da je ona samo jedan najobičniji street čudak. Simpatični beskućnik. Umjesto ushićenja, izazivala bi - nažalost - sažaljenje.

Je li, dakle, moguće da Pippa zbilja nema dom i internet te da niti ne sanja da cijeli svijet svakog dana komentira njezine lookove? Nije, ali bio bi pravi show da jeste.

Kako god, Pippa je jedna od najvećih urbanih legendi 21. stoljeća! Nemojte zaboraviti, ona samo ide na posao i nema pojma da je na meti paparazza. Pored svega, ona niti ne sanja da je originalno zaštitno lice nekoliko poznatih svjetskih modnih kuća.

Source


Article viewed 1792 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article