10 asimetričnih, prozračnih suknji koje bi nosila Nevena Rendeli

fashion.hr
10 asimetričnih, prozračnih suknji koje bi nosila Nevena Rendeli


Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!Nevena Rendeli oduševila vas je svojom ležernom odjevnom kombinacijom u kojoj je glavni fokus stavljen na crnu, prozračnu suknju pa smo odlučili pogledati kakva je ponuda ovakvih modela u high street dućanima. I Nevena je nabavila high street model - odlučila se za zgodnu suknju iz Zare koja jedina kod nas u ponudi ima ovakve modele. Na internetu nude desetak modela od kojih su neki naprijed kraći, a otraga duži, a većina ih dolazi u crnoj boji. Osim crne u ponudi imaju dva modela u tamno sivoj boji koja je savršena za sve one dame koje ne vole tmurnu crnu - sivu možete odlično kombinirati sa narančastom, žutom, petrolej zelenom i većinom jarkih boja, a ona će pritom izgledati jako ležerno.

 

Osim u Zari ove suknje možete pronaći na web shopu ASOS, a cijena im se kreće oko 50 funti. ASOS ima zbilja fantastične modele koji najbolje izgledaju u kombinaciji sa kratkim vestama, motorističkim jaknama i ravnim čizmama.

 

U galeriju smo stavili 10 asimetričnih, prozračnih suknji iz ponude high street brendova za koje smo uvjereni kako bi ih nosila i Nevena Rendeli! 


Source


Article viewed 2515 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article