Šal se ove zime nosi preko glave!

alo.rs
Šal se ove zime nosi preko glave!


Šal obavijen oko vrata i obavezno preko glave ove zime se nosi na apsolutno svaki autfit: odlično pristaje uz jaknu, kaput, pa čak i uz večernju haljinu.
Jedan od najomiljenijih zimskih rekvizita, to jest modnih dodataka kojima će svaka modno osveštena dama i ove sezone hteti da upotpuni stajling, zasigurno je šal. Ali, ove sezone, osim na klasične šalove koji se na razne načine motaju oko vrata, u prodavnicama ćete nailaziti i na zanimljive cevaste primerke.
Takav šal se nosi na nekoliko načina, dakle, može se slobodno da pada oko vrata, ali najzanimljiviji će biti prebačen preko glave, čineći istovremeno pokrivač za vrat i za glavu. „Misoni“ je na pistu poslao odlične primerke cevastih šalova u pletenim varijantama, diskretnih, urbanih boja - poput boje bele kafe, boje peska i raznih zemljanih nijansi.
„Barberi Prorsum“ i „Fendi“ kolekcije ovakvih cevastih primeraka toliko su elegantne da ih slobodno možete nositi za svečane prilike. Oni nisu od teških materijala poput vune, već od satena ili svile, gde za glamurozni luk možete da priuštite i crvenu boju. Naravno, u situacijama gde se to očekuje, jednostavno ih sklonite s glave i poigrajte se njihovim naborima oko vrata.

U svakom slučaju izbegavajte šalove u bebi nijansama, čak i ako ih u ormaru imate čitav niz, jer su definitivno izašli iz mode.


Source


Article viewed 2270 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article