Steznik je za mnoge bolji od dijete

smedia.rs
Steznik je za mnoge bolji od dijete


Milioni žena se svake godine oko praznika pretvore u Bridžit Džons, lika iz istoimenog popularnog filma i navlače steznike da sakriju neželjene obline.

Umesto da drže dijete ili vežbaju, gotovo polovina žena (41 procenat) u Engleskoj planira da se stanji uz pomoć steznika, pokazala ne nova anketa.

Istraživanje je, takođe, pokazalo da iako je obim grudi i kukova ostao gotovo isti, obim struka je sve veći kako decenije prolaze - za 60 godina proširio se za oko osam centimetara.

***Pet navika zbog kojih ne možete da smršate

Steznici su postali još popularniji od kako se saznalo da ih Bijons i Gvinet Paltrou koriste da bi izgledale zanosno na crvenom tepihu. Tako 47 odsto žena kaže da se oseća sigurnije u sebe u gaćama koje ravnaju stomak, a trećina od 1.000 ispitanih žena reklo je da se osećaju vitkije.

***Smršajte u sekundi - obujte štikle!

Četvrtina je priznala da nosi "magične gaće" dva puta nedeljno. Ipak, i dalje bar četvrtina žena od 18 do 34 godine smatra da bi ih bilo sramota da ih partner zatekne upetljane u steznik.

Popularnost steznika porasla je za 42 posto od kada ih je promovisala Rene Zelveger, a za to vreme popularnost tanga gaćica je značajno opala u poslednjih nekoliko godina, piše Dejli Mejl.


Source


Article viewed 8897 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article