Žene širom sveta poludele za 'push up' gaćicama

srbijanet.rs
Žene širom sveta poludele za 'push up' gaćicama


„Push up“ gaćice, koje i vrlo spuštenu guzu pretvaraju u atraktivni deo tela koji privlači pažnju suprotnog pola, postale su instant trend među ženama širom sveta i beleže vrlo visoku stopu prodaje.

Od kada je otkrivena tajna savršene guze holivudskih zvezda, žene su se okrenule kupovini ovih gaćica koje i njihovu zadnjicu čine većom i zaobljenijom.

Među zvezdama za koje se sumnja da nose „san svake žene“ našle su se i Kim Kardašijan, Dženifer Lopez, Anđelina Džoli, Bijonse, Keli Roland, Dženet Džekson i mnoge druge.

Kako prenose britanski tabloidi, taj trend su kod njih pokrenule fotografije Pipe Midlton, a prodaja je samo u Engleskoj u poslednjih nekoliko nedelja skočila za čak 148 posto.

„Masovno objavljivanje fotografija Pipine savršene guze, podstaklo je veliki broj žena u Britaniji, ali i širom sveta da pronađu način na koji će njihova guza postati podjednako primamljiva. Pipa je postavila standarde kako savršena guza treba da izgleda“, objašnjava portparol jednog trgovinskog lanca fenomen povećane prodaje gaćica sa umecima.Source


Article viewed 9396 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article