Venčanica iz „Praskozorja“ dostupna svima

rts.rs
Venčanica iz „Praskozorja“ dostupna svima


Obožavateljkama sage „Sumrak“ uskoro će se pružiti prilika da prirede sebi „filmsko venčanje“, po uzoru na najsrećniji dan glavne junakinje Bele u nastavku „Praskozorje“. Naime, poznata dizajnerka Karolina Herera će u svojim buticima prodavati replike ove predivne haljine.U buticima Karoline Herere (CHNY) uskoro će se prodavati iste venčanice kao što je ona koju Bela Svon (Kristina Stjuart) nosi u najnovijem nastavku Sumrak sage, Praskozorje.

Haljina koju Kristina Stjuart nosi u filmu „Praskozorje“

Belu venčanicu ukrašena čipkom izradila je po meri za glumicu Kristinu Stjuart ova poznata njujorška dizajnerka, koja je istakla da je bila „polaskana" kada su je zamolili da kreira venčanicu, ali je takođe bila pod pritiskom da „uradi sve kako treba", kako bi oduševila fanove Sumraka.

„Želela sam da stvorim taj magični momenat koji su Edvard i Bela imali na svadbi u filmu", rekla je Herera na crvenom tepihu na premijeri Praskozorja prošle nedelje.

„Bela je nevina devojka koja je pronašla prvu pravu ljubav, tako da tu ima romantike, ima čarolije i svega zajedno", istakla je dizajnerka.

Pre premijere filma, činilo se da se svi detalji Beline haljine strogo čuvaju, kao da je u pitanju venčanica namenjena za kraljevsko venčanice, ali kada su obožavaoci uspeli da vide haljinu na premijeri prvog dela novog nastavka Praskozorja, koje je već širom sveta zaradilo 240 miliona dolara.

Karolina Herera nije otkrivala druge detalje u vezi sa tim koliko će venčanica biti pušteno u prodaju, ali su obožavateljke Sumraka već sada željne da nose Belinu venčanicu na najsrećnijem danu.

Inače, trgovinska kompanija za prodaju venčanica „Alfred Angelo" već prodaje replike divne bele venčanice u određenim prodavnicama širom sveta, po ceni od 799 dolara.


Source


Article viewed 5934 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article