Krzno, pletivo i saten hit ove zime

zena.blic.rs
Krzno, pletivo i saten hit ove zime


Jarke boje, nežna trikotaža, drapirani elementi i glamurozne haljine za posebne prilike, a sve u retro stilu, obeležili su 19. „Herbafast fešn selekšn“ (Herbafast Fashion Selection).Sent Džordž
Malo moderno, malo retro, malo pleteno, a sve u živahnim bojama – tako izgleda nova kolekcija Milice Mavrak. Modeli su krojeni tako da dobro pristaju većini žena i lako mogu da se kombinuju sa različitim modelima i stilovima.


Irena Grahovac
Vesele sedamdesete bile su inspiracija za novu kolekciju glamuroznih modela izrađenih od krzna. Kolorit je smeo i upadljiv, forma prati liniju tela, a s velikim okovratnicima osećaćete se poput filmske dive.

 


Nenad Sekiraski
Za sve dame koje nekad žele da se prikriju slojevitom odećom, a nekad da naglase svoje obline nastala je ova mini-kolekcija. Silueta uvek naglašava žensko telo, a glamur je postignut laganim kvalitetnim materijalima.

 

Atrativo
Za sve koji ne vole da se oblače uniformisano modeli grčkog brenda biće prava poslastica. Zanimljivi krojevi, predimenzionirni džepovi, interesantno drapirane suknje, i sigurno ćete izgledati atraktivno.Katarina Petrović
Glamur i otmenost 30-ih godina prošlog veka, ali u savremenom stilu. Krojevi ističu fine linije tela, a modeli imaju puno ekstravagantnih detalja poput našivenih perli, plisea i ženstvenih nabora.


Ezoterik
Ono što je lepo jeste i zdravo, moto je nove linije Dragane Grnčarski i Isidore Bjelice, inspirisane formama Dalekog istoka. Kvalitetni materijali, poludrago kamenje i modeli koje možete da nosite od ujutru do uveče.


Puls stil
I kolači mogu da budu inspiracija, ali samo kad kreira Vasilije Kovačev. Mini-dužina, čvrsti materijali koji daju skulpturalnu formu i poneki karner... i eto haljine poput minjona.
 Source


Article viewed 4346 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article