Nedelja mode: Donji veš, zima i jubilej

novosti.rs
Nedelja mode: Donji veš, zima i jubilej


Održano izuzetno posećeno četvrto veče 30. "Amstel fešn vika" u "Belekspo centru". Brojne modele eminentnih dizajnera ponele ličnosti iz javnog života

BEOGRADSKA nedelja mode u sredu uveče je na jednom mestu okupila dizajnere koji su učestvovali na prethodnim manifestacijama, ljubitelje donjeg veša, kao i one koji se spremaju za zimovanje. U "Belekspo centru", na četvrtoj večeri modne fešte, predstavljene su kolekcije brendova "B-Undernjear" i "Patricija Pepe", kao i retrospektivna izložba "30" domaćih autora koji su prethodnih 15 godina izlagali, ali i nove nade dizajnerske scene: Iva Soković, Ivana Murišić i Ivanman.

Brend "B-Undernjear", kao i obično, priredio je interesantnu reviju donjeg veša, dok je "Patricija Pepe" prikazao zimsku kolekciju inspirisanu garažama u Sijetlu. Na reviji "30" modele Roksande Ilinčić, Ane Šekularac, Darka Kostića, Irene Grahovac, Verice Rakočević, Bate Spasojevića, sestara Proković, Dragane Ognjenović, Suzane Perić i drugih dizajnera ponele su poznate ličnosti. Među njima i glumice Ana Sofrenović, Iva Štrljić, Mina Lazarević, pevačice Goca Tržan, Tijana Dapčević, Zoe iz benda "Zemlja gruva", ali i nekadašnje dive srpskih modnih pista Vanja Govorko i Irena Mišović.

Posebnu pažnju posetilaca izazvao je stilista Filip Maksimović, koji je prošetao na visokim štiklama sa kacigom od disko kugle, noseći model Ive Stefanović.
Source


Article viewed 3248 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article