U modi su otkačene najlonke

she.hr
U modi su otkačene najlonke


U boji, šarene ili "ludi" uzorak sasvim je svejedno.Živa se u termometru opasno spustila, u jutarnjim satima čak i ispod ništice, stoga dolazi vrijeme za toplije oblačenje. Ne morate odmah iz ormara izbaciti suknje i haljine nego u isti unijeti nove čarape. Ove jeseni i zime nosi se šareno, jednobojno, ali vrišteće, ili otkačenog uzorka. Najjednostavniji look je da na bilo kakvu kombinaciju nabacite jarke jednobojne najlonke.

 

Ukoliko više volite šarene najlonke cvjetnog i apstraktnog uzorka tada pazite da vam odjeća bude jednobojna.Za mladenački, otkačeni, look sve je dozvoljeno.Imate li na umu nešto ozbiljniju kombinaciju u poslovnim ili svečanijim prilikama također imate mogućnost izbjeći dosadne jednobojne čarape boje kože.Muškarca jednostavno možete zavesti čarapama koje imaju naslikane haltere, bez gnjavaže oko oblačenja istih i smrzavanja.Tajice su i ove sezone IN. Svejedno je jesu li sjajne, čipkaste ili s gubićima.


"Vječne školarke" mogu nositi natkoljenice koje su same po sebi dovoljno lude, pa ne trebaju nikakvi uzorci i kričave boje.Dokoljenke s najlonkama ispod ili bez se također nose ove jeseni i zime. Bitno je samo da se ne smrznete.
Source


Article viewed 5483 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article