Welder by Italo Fontana

okomode.com
Welder by Italo Fontana


Welder, novo ime na srpskom tržištu satova, dizajnera Itala Fontane velikih prečnika i zanimljivih brojčanika!1

 

 

 

Ukoliko želite da imate neobičan sat koji se ističe po velikom prečniku i neobičnim i veoma zanimljivim brojčanicima, od nedavno možete odabrati jedan od satova marke Welder i u Srbiji. Satovi Welder su predstavljeni kao pravi proizvod budućnosti i vešto najavljeni logom Since 2075. Putovanje u budućnost od sada možda neće biti samo plod naše mašte jer je polazna filozofija kompanije sjedinjavanje prostora, vremena i emocija.

 

 

 

Welder satovi su prečnika od 48 do 54mm, poseduju japanski mehanizam a rezultat su inovativnih produkcijskih tehnika i neosporno zadivljujućih dizajnerskih rešenja iza kojih stoji slavni dizajner Italo Fontana. Kako sam dizajner ističe, za razliku od većine proizvođača satova koji teže da prošlost projektuju na sadašnjost, Welder teži potpuno suprotnom okrenuvši se budućnosti. Igra brojčanika na ovim satovima je, kako kaže Fontana, samo podsetnik na sve nivoe prostora i vremena koji se prostiru između sadasnjosti i godine 2075.

 

 

Italo Fontana inspiraciju crpi iz prirode, iz njene moći i snage. "Kada bolje osmotrite, boje i teksture koje nas orkužuju su fenomenalne. Takođe, kao Italijan, ne mogu a da budem imun na elemente tradiocionalnog italijanskog dizajna iz koga koristim ono najbolje" - govori Fontana.

 

 

Najnovija kolekcija ovog popularnog svetskog proizvođača satova odnedavno se može naći na prodajnom mestu Prime Time, Concept store Supermarket, Višnjićeva 10, Beograd. Uvoznik i distributer Axis Design.


Source


Article viewed 2919 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article