Dženifer Lopez i Mark Entoni lansirali modne linije

hellomagazin.rs
Dženifer Lopez i Mark Entoni lansirali modne linije


Bivši supružnici, pevač Mark Entoni i Dženifer Lopez lansirali su svoje modne linije pod nazivom ”Mark Entoni kolekcija” i ”Dženifer Lopez kolekcija” za lanac modnih kuća ”Kohl’s”, prenele su danas agencije.Neposredno pred razvod partneri su dizajnirali kolekciju ženske i muške odeće, a njihove modne linije na tržištu su se pojavile u sredu. Entoni je predstavio kolekcije u robnoj kući ”Kohl’s” u Džersi Sitiju u Nju Džersiju, Lopezova ovom događaju nije prisustvovala, ali je on izjavio da su sarađivali na dizajniranju odeće.
- Uvek sam poštovao Dženiferino mišljenje, kao i ona moje. Veoma sam srećan što je izašla njena modna linija, jer znam koliko je truda uložila u nju – dodao je Entoni.
Pevač je potom dodao da je ”veoma ponosan” na Lopezovu.
Kada su prošle godine najavili da rade ove kolekcije, Mark i Dženifer obećali su da će kreirati odeću koju bi oni sami nosili.
Kako je ranije najavljeno glumica je dizajnirala sportsku odeću, haljine, torbe, nakit, cipele i spavaćice, dok Markovu liniju čine odela, sportski sakoi, majce, modni detalji i cipele.


Source


Article viewed 979 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article