Duhoviti Andrej Pejić: Ne ustajem iz kreveta za manje od 50 dolara!

cromoda.com
Duhoviti Andrej Pejić: Ne ustajem iz kreveta za manje od 50 dolara!


Andrej Pejić u toplesu (kako to revolucionarno zvuči - dečko u toplesu!) krasi jednu od naslovnica novog jesenskog modnog izdanja New York MagazineaNakon kraće stanke, konačno jedna vijest o najkontroverznijem muškom modelu današnjice! Andrej Pejić u svom je stilu pokorio jednu od četiri naslovnice jesenskog modnog izdanja  (Fall Fashion Issue) New York Magazinea, koji ga je nazvao "najljepšim dečkom na svijetu". Profinjen i nježan, kao i uvijek, pozirao je u toplesu i usput dao intervju u kojem je dokazao da nije tek samo 'praznoglava lutka', kakvim ga mnogi žele prikazati.

U ovom društvu žene vrijede manje?

 "U ovom društvu, ako muškarca usporede sa ženom, to je najveća uvreda koju može dobiti. Je li to možda zato što žene vrijede manje?", mudro pita Andrej.

"U ovom društvu, ako muškarca usporede sa ženom, to je najveća uvreda koju može dobiti. Je li to možda zato što žene vrijede manje?", pita se Andrej. Pejić je pokazao i da itekako ima smisla za humor te da je svjestan da u modelingu muškarci vrijede kudikamo manje od žena. "Ne ustajem iz kreveta za manje od 50 američkih dolara. Ovo je novo vrijeme, era androginih modela. Mi ne ustajemo iz kreveta za manje od 50 dolara!", parafrazirao je Andrej legendarnu izjavu Linde Evangeliste, koja je svojevremeno kazala kako ne ustaje iz kreveta za manje od 10 tisuća dolara.

Ostale naslovnice New York Magazinea, koji na kioske stiže 22. kolovoza, krase Isabella Rossellini i Elettra Wiedemann, Shala Monroque te China Machado.


Source


Article viewed 2387 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article