Zara za jesen 2011: Inspiracija u muškim krojevima

cromoda.com
Zara za jesen 2011: Inspiracija u muškim krojevima


Zara za jesen i zimu donosi puno pletiva, vunenih kaputa, svilenih bluza, zmijskih printeva, točkica i vješto skrojenih jakniNakon proljetno-ljetnih kolekcija u kojima su prštale boje, Zara predstavlja kolekciju za jesen/zimu 2011/2012, u kojoj prevladavaju zagasite boje i minimalistički dizajn.
 

I ovaj je put neobična Stella Tennant pozvana da predstavi najnoviju kolekciju Zara Woman, pozirajući za novu kampanju pred objektivom fotografa Davida Simsa.

I u nadolazećoj jesensko-zimskoj sezoni Zara je prepoznala nadolazeće trendove visoke mode i predstavila ih u vlastitom aranžmanu koji je pristupačan mnogima.

U nedavno predstavljenoj marketinškoj kampanji britanska veteranka Stella Tennant svojim androgenim izgledom pokazala se savršenim odabirom za kolekciju koja je svojim minimalističkim pristupom zadire u trend muškog dizajna u ženskoj modi.

Puno pletiva, vunenih kaputa, svilenih bluza, zmijskih printeva, točkica i vješto skrojenih jakni te sakoa obilježava ovu kolekciju u kojoj dominiraju tamne boje, uz upečatljive trenutke plave i narančaste – boja koje će po svemu sudeći biti jedan od hitova sezone.


Source


Article viewed 2589 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article