Moda za devojcice - jesen 2011

najboljamamanasvetu.com
Moda za devojcice - jesen 2011


Evo nekoliko ideja i saveta kako da obučete vaše devojčice za školu. Na slikama su nove kolekcije poznatih modnih kuća (Benetton, Zara, Gap, La Redoute) ali mi ih prenosimo kao inspiraciju pre svega. Budite kreativni! Primeri koje smo izdvojili su za devojčice od 3 do 12 godina. Primere za dečake možete videti na linku Moda za dečake jesen 2011.

Glavna pravila sezone:


1. Odložite veliku kupovinu. Prvo iskoristite sve što imate od letnje garderobe. Slojevito kombinovanje kratkih rukava sa košuljicama i tankim džemperićima je savršeno dok je još toplo, znači možda i ceo septembar. Zatim kupite samo neophodno a ostatak u sledećem mesecu kada će to biti lakše i za budžet.


2. Kombunujte boje i stilove. Ljubičasta, bela, teget pa zatim svetlo zelena i plava, sve su to boje jeseni pred nama. Tu je zatim i miks stilova, od urbanih stvarčica od džinsa do tradicionalnih detalja u vidu štrikanih džempera sa cvetićima i širokih suknjica.


3. Nosite linije, tufne, karirano. Dezeni u svi bojama su ove jeseni i sa linijama, tifnicama ili su to karirane suknjice i košuljice. Dakle, sa ovim detaljima ste potpuno u trendu.

4.Suknjice su hit. Ako i vaše devojčice vole suknjice, uživaće u preporukama za ovu sezonu. U igri su razni materijali i modeli.

5. Šarene čarape. Ispod suknjica su obavezne čarape sa ludim bojama, štraftama i dezenima. Devojčici obujte deblje hulahop čarape sa dezenom ili dokolenice sa štraftama.

6. Uz suknjicu idu čizmice. Obavezan detalj za sve šik devojčice!

slike: ZaraBenetton KidsGap Kids (prva prodavnica uskoro u Beogradu), La Redoute katalog jesen/zima 2011(kataloška prodaja dostupna u Hrvatskoj)Source


Article viewed 16985 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article