Ona je - femme fatale

lovestylemagic.blogspot.com
Ona je - femme fatale


Došlo je vreme da se povuku sve simpatične školarke, romantične princeze, nežne balerine i ostale krhke lepotice jer ona se vratila, bolja nego ikada, mudrija za iskustvo svojih prethodnica, sa ciljevima dostojnih svojih naslednica, jednako moćna i zanosna, misteriozna i neuhvatljiva. Ona je ... Femme fatale.

Njena boja je crna, jer ona je snažna i moćna, jer je nedokučiva i misteriozna, jer je to boja uspeha a ona uspeva u svim svojim namerama, bez izuzetka. Njena boja je crna jer je istovremeno elegantna i sexy, suptilna   u svojoj primamljivosti, osvaja brzo u samo jednom trenu.


Ona je elegantna, zavodljiva. Nejn seksipil je snažan, i sve samo ne vulgaran. Moglo bi se reći da je prava dama, ali dama sa još nekoliko dodatnih kvaliteta. Njena silueta je istaknuta, ali odeća koju ona sada nosi nije prekratka, ni preuska, i definitivno nije napadna. Upravo zbog toga je fatalnija nego ikada, jer igra pametno i sa stilom.


Može da bude zakopčana do grla, ali opet ćete je prepoznatai. Ona je snažna, gotovo čelična. Šminka koju bira ove godine je svedena, klasična, sa naglašenim očima i neutralnim usnama, dok je crveno rezervisano samo za nokte, osim ako i oni nisu neutralnih tonova.


Može da bude tajnstvena, da skriva svoj pogled senkom velikog šešira, i svoju siluetu luksuznim krznom. Nakit na njoj nikada nije u prvom planu. Ako ga nosi, bira uglavnom jedan ključni komad, pri čemu on ostaje u njenoj senci. Akcenat je na kompletnom utisku, i stavu kojim ona zrači. Ona nije od onih koje ukrasima privlače pažnju. 


Ona voli da se igra, eksperimentiše. Iako poznaje sva pravila, kada to želi, krši ih i piše nova. Ona sigurno korača i savršeno zna šta hoće. Može da bude luckasta kada to želi i kada joj odgovara, a da nikada ne bude izveštačena, jer ona sve radi kako oseća i sledi svoje želje. Ona je uvek prirodna u svom nastupu.


Ne postoji način da se preko noći postane Femme fatale. Sa tim se rađa i postaje vremenom. Listajući časopise može se steći utuisak da je lako izgledati kao jedna od njih. I zaista, nema ničega komplikovanog u biranju crne haljine koja naglašava siluetu i visokih potpetica. Ali teško je prekopirati njen stav, odglumeti njenu pojavu, i taj fatalni pogled...  Svaki pokušaj može vas odati da ste samo trendseterka maskirana u fatalnu zavodnicu, osim ako se i u vama ne skriva jedna koja nestrpljivo čeka da je pronađete i pokažete svetu.

Source


Article viewed 2152 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article