Jennifer Aniston, Demi Moore i Alicia Keys: Što ih povezuje?

zadovoljna.hr
Jennifer Aniston, Demi Moore i Alicia Keys: Što ih povezuje?


Osim što su prelijepe, talentirane, popularne i slavne Jennifer Aniston, Demi Moore i Alicia Keys krasi još jedna zajednička osobina koja ih je spojila u zajednički projekt čiji je cilj osvijestiti žene diljem svijeta o najraširenijoj bolesti današnjice - raku dojkeTri ljepotice zajedničkim su snagama režirale potresnu, ali i pomalo komičnu životnu priču i prenijele ju u kratkometražni film pod nazivom 'Lifetime’s Five'.

Samo za čitatelje časopisa Glamour pozirale su s osmjehom na licu, u jednostavnoj kombinaciji traperica i bijele majice osvrnuvši se na projekt koji ih je spojio i koji im je promijenio pogled na život.

'Za nas je to bio veliki izazov. Željele smo napraviti priču koja će balansirati između drame i humora, a sve kako bi ju čim više približili širokoj publici. Željele smo informirati i zabaviti publiku, a ne ih opterećivati', izjavila je Jennifer Aniston čiji je život otkada je u vezi s Justinom Therouxom ponovno u centru pažnje.

I 49 godina stara Demi Moore je priznala kako je i sama zatvarala oči pred ovim vrlo ozbiljnim problemom. 'Mislim da svi mi zatvaramo oči pred problemom zvanim rak dojke i mislimo da s takve stvari događaju nekom drugom. Moram priznati da sam i sama bila takva no nakon ovog projekta razmišljam puno drugačije'.

Dvadeset godina mlađa pjevačica Alicia Keys svoju je ulogu u projektu shvatila vrlo ozbiljno, jer je i sama okusila kako je to kada ti bliska osoba oboli od ove teške i smrtonosne bolesti. 'Na žalost niti moju obitelj nije zaobišla ova bolest i upravo zbog toga znam koliko je teško i zastrašujuće prolaziti kroz takvo nešto.

Ženski tim koji je radio na kratkometražnom filmu 'Lifetime’s Five'
Jennifer Aniston, Demi Moore i Aliciju Keys krase naslovnicu Glamoura za mjesec listopad

 


Source


Article viewed 1708 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article