Baloner: Modni trend koji morate poštivati

zadovoljna.hr
Baloner: Modni trend koji morate poštivati


Baloneri su vječni i uvijek u trendu, a odličan su izbor za kišne i hladne jesenske dane, pristaju uz sve odjevne kombinacije, a nećete pogriješiti ukoliko za ovaj komad odjeće izdvojite nešto više novaca jer sigurno će biti 'it' komad i iduće sezoneNosile su ga Audrey Hepburn u filmu 'Doručak kod Tiffanyja' i Ingrid Bergman u 'Casablanci', a obožavaju ga Kate Middleton i Victoria Beckham. U najpoznatijem baloneru na svijetu, onom s potpisom Burberry hladne dane rado provode Emma Watson, Alexa Chung, Claire Danes, Keira Knightley i Angelina Jolie.

Zara nudi klasični baloner za 599,00 te kraću verziju za 399,00 kuna

>> 'Ružne' cipele su opet u trendu

>> Vječni komadi koje morate imati u svojoj garderobi

Predak današnjeg balonera je vojnička uniforma koju su nosili Britanski i Francuski vojnici tijekom I. svjetskog rata. Tvorac nepropusnog materijala koji se koristio prilikom izrade vojničkog balonera je Thomas Burberry, a on se spominje i kao dizajner uniforme koju su nosili britanski vojnici 1901. godine.

H&M nudi baloner za 299,00 kuna, a razveselit će i trudnice koje mogu potražiti prošireni model

S godinama je baloner postajao sve ženstveniji te se nametnuo kao komad koji odlično pristaje ženskom tijelu bez obzira na kroj i dužinu koji su se mijenjali. Klasične boje su bež, crna, siva, mornarsko plava i boja devine dlake.

Klasični baloner je ove sezone doživio još jedan makeover pa je model za 2011./2012. nešto kraći od one klasične dužine iznad koljena, izrađen od laganog materijala i dolazi u širokom spektru boja.

S ove četiri boje ne možete pogriješiti - bež, crna,siva i plava će uvijek biti u trendu

Source


Article viewed 5440 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article