Mornarski stil za LETO 2011

okomode.com
Mornarski stil za LETO 2011


Zaljubljenici u prugice, pažnja, mornarski stil je u žiži interesovanja! Novi modeli obuće, torbica, nakita i garderobe za sezonu leto 2011! 

Kada dođe leto vrućina nas prosto natera da pobegnemo bar na kratak vikend odmor do obližnjih reka, jezera ili mora, i razgali maštu plavičastim talasima vode i belim oblacima koji plove kao lađe. Kada konačno dođe to leto za kojim vapimo tokom duge i ledene zime, modne kuće u svojoj ponudi, nude pegršt prugica i pomorskih motiva, unesu svežine mornarskim stilom koji će, verujem, uvek ostati aktuelan, moderan, elegantan i mladalački. Tada vadimo iz svojih ormara omiljene krpice sa prugicama koje donose radost i bude nam nostagliju za morskim povetarcima.

 

Romantična Venezija, prugaste majice, motivi sidra i kapetanske kape obeležiće jesenju kolekciju kuće Moschino koju smo već najavili na stranicama Okomode magazina. Novi modeli cipela u mornarskom stilu i elegantne i uvek moderne torbe sa mornarskim detaljima obeležiće jesenju sezonu kao eho ovog leta.

 

KOLEKCIJA MAX MARA 2011

 

 

 

 

Ako volite mornarski stil, sigurno ste do sada shvatili da je nekoliko detalja potrebno da ga istaknete. Uz najjednostavniji klasični i jednobojni komplet, dovoljna vam je prugasta majica ili bluzica, ešarpa ili pak prugasta torba. Za one zahtevnije mornarske dušice, u ponudi je veliki broj cipela i sandala na prugice koji će odrediti vaš ovogodišnji pomorski izgled i ukazati na vaš slobodniji duh i letnju mornarsku igru garderobom i detaljima. Baš kao i kod jarkih boja koje su takođe u centru pažnje ovog leta, i kod mornarskog stila ne preterujte sa detaljima.

 

 

Najvažnije od svega je da odaberete nekoliko komada garderobe koji će obeležiti vaš pomorski stil. Mornarski stil je uvek aktuelan pa ćete iz godine u godinu popunjavati vašu prugastu koleciju i uvek izgledati ležerno i elegantno. Modeli mornarskog stila prikladni su za sve prilike. Kako za odmor i plažu, tako i za šetnje po gradu i večernje izlaske.

 

MORNARSKI STIL LETO 2011 - OBUĆA

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne morate uživati na nekoj od luskuznih jahti ili jedriti po nemirnom moru da bi ste izabrali neke od cipela i sandala za leto 2011 u mornarskom fazonu. Naš izbor je pao na 20-tak modela od kojih ćete, sigurna sam, naći bar nekoliko favorita. Mornarske tunike, haljine i kompleti takođe su obeležili ovu sezonu. Mnoge kuće posvetile su im dobar deo kolekcija za proleće-leto 2011, među kojima su Dior, Max Mara, Betsey Johnson, H&M, Miss Sixty i drugi. Nakit koji predlažemo je iz kolekcija Betsey Johnson, Clair de Lune, H&M.

 

KOLEKCIJA BEACH BUNNY SWIMWEAR SS 2011 - KARDASHIANS

 

 

 

 

 

I za kraj, ukoliko ste baš zagriženi ljubitelj mornarskog stila i zaputili ste se ka najbližim vodama, onda svakako morate imati kupaći kostim koji će sasvim sigurno skrenuti pažnju na vas, artaktivnim plavo-belim ili crvenom-belim prugicama. Ne zaboravite šešir - beli sa velikim obodom, ili pak teget sa belim prugicama - savršeno romantičan!

 

MORNARSKI STIL LETO 2011 - HALJINE

 


 

MORNARSKI STIL LETO 2011 - NAKIT

 

 

 

MORNARSKI STIL LETO 2011 - TORBE

 

 

 

 


Source


Article viewed 3624 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article