Jarke boje za LETO 2011

okomode.com
Jarke boje za LETO 2011


Modni detalji za leto 2011 - jarke boje obuće i torbi za tekuću sezonu. Kanarinac žuta, tirkiz, narandžasta i crvena kao začin leta 2011. 

 

 

 

 


U jeku leta 2011 godine, modni kolaž sačinjen od obuće i torbica predstavljenih za sezonu proleće - leto 2011. godine baziran je na jarkim bojama i što atraktivnijim modelima. Ukoliko odaberete džins i lagane jednobojne materijale, pravi modni začin ovog leta su raznobojni modni detalji koje dizajnerske kuće nude u izobilju.

 

Svake godine modne kuće nude širok dijapazon mornarskih modela, garderobu svetlih boja za najtoplije dane, a mi smo se odlučili da ovom letu poklonimo najvedrije i najjarkije boje, proberemo najslađe i najatraktivnije modele među sezonskim kolekcijama i ponudimo najžustrije što se trenutno nudi.

 

TORBE PROLEĆE LETO 2011

 

 

 

 

 

 

Od obuće u jarkim bojama atraktivnog dizajna izdvojili smo modele iz kolekcija proleće-leto 2011:  Christian Louboutin, Sergio Rossi, Casadei, Hermes, Christian Dior, Moschino, Furla, dok se u ponudi torbica i novčanika u jarkim i vedim bojama možemo odlučiti između modela dizajnerskih kuća Miu Miu, Fendi, Versace, Burberry, Bvlgari, Dior, Hermes, Michael Kors, i drugih. O mnogim kolekcijama pomenutih brendova možete pročitati u našim novostima. 

 

Boje u trendu su kanarinac žuta, narandžasta, crvena, tirkizno plava, jarko zelena, ružičasta, ili pak kombinacija od više jarkih boja zelena i tirkiz, narandžasta i roze, žuta i tirkiz, i dr.

 

 

 

 

 

Jednobojnu garderobu začinjenu jarkim modnim detaljima možete ispratiti i atraktivnim nakitom, modnim detaljima ili pak jarkom šminkom i lakovima za nokte koji takođe prate trend jarkih - duginih boja. Ne preterujte sa detaljima! Među kolekcijama šminke koje nude jarke i izazovne boje ove sezone su: Make Up For Ever Aqua Liner; LOreal Glam Shine Fresh Collection; YSL Summer Makeup Collection 2011; Givenchy Acid Summer Makeup 2011; Artdeco Aqua Glow Bronzing 2011; Dior Electric Tropics Summer Makeup 2011; Chanel Vernis Mimosa 2011; i mnogi drugi...Source


Article viewed 2747 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article