Miss Selfridge kolekcija jesen/zima 2010/2011.

savremena zena
Miss Selfridge kolekcija jesen/zima 2010/2011.


Novom kolekcijom modne marke Miss Selfridge dominiraju perlice i vintage uticaji, a svežinu joj daju zimske pastelne boje golubije sive, nežno krem i bledo roze, a sastoji se od nekoliko modnih linija.Gothic Glam pokazuje tamnu i razdražljivu stranu modnog raspoloženja, uspevajući ostati romantičan. Dodatnu ženstvenost linije Gothic Glam naglašavaju siluete isklesane u baršunu, šifonu i čipki s prozirnim detaljima i šljokicama.

Perlice i detalje od veštačkog krzna kombinuje linija Winter pastels. Haljine boje kože i jednostavnog kroja su obrubljene srebrnim perlicama i ogrnute dramatičnim ogrtačima i kaputima. Za večernje izlaske ključni su nabori i ukrašene haljine empire kroja, dok šljokičaste baby doll haljinice naglašavaju romantičnost looka.

Pernate clutch torbice su IN!

Združivanje s modom londonske omladine 70-ih predstavlja liniju Hippy Luxe.  Uslojavanje zvonolikih haljinica paisley printa, rahle pletenine, punjeni prsluci i kaputi sa veštačkim krznom u tamnijim nijansama stvorili su novi boemski ugođaj s dahom modernog doba.Linija Simplicity se vrti oko tekstura, svetlucanja i devojačkog nastupa. Savršen temelj ove linije čine pantalone kreativnog dizajna i kaput princess-kroja u boji kamilje dlake i obrubljen crnim brokatom.

Obavezni modni dodaci su shopping torbe s tapiserijskim printevima, torbice obrubljene krznom i pernate clutch torbice.

Source


Article viewed 2834 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article