Swatch satovi u veselim bojama

navidiku.rs
Swatch satovi u veselim bojama


Swatch satovi oduvek su plenili svojom originalnošću i zahvaljujući tome iz godine u godinu postajali bogatiji za mnoštvo obožavalaca i kupaca. Oni su jednostavni, maštoviti, ponekad luckasti, ali i svrsishodni, što je vrlo važno. Ove sezone Swatch satovi ispunjeni su još kreativnijom notom. Iako su vrlo jednostavnog dizajna, trenutno najpopularniji Swatch satovi osvojili su srca mnogih lepotica koje se razumeju u modne trendove i nastoje da ih prate.Kolekcija nosi naziv „The Lady Collection“ i, kao što joj samo ime kaže, namenjena je isključivo pripadnicama nežnijeg pola. Ovi neodoljivi Swatch satovi za žene imaju narukvicu koja je duža od standardne, tako da se može obaviti oko ruke dva puta pre nego što se zakopča, a kod onih previše tananih… ko zna, možda čak i više!

Dolaze u mnogo zanimljivih, privlačnih boja koje su baš u skladu sa sunčanim prolećnim, pa i letnjim danima koji samo što nam nisu zazvonili na vrata. Boja limuna, najnežnija roze, azurno plava, zelena poput trave, boja breskve, ljubičasta, ali i nešto običniji bež i beli Swatch satovi samo što nisu stigli na naše tržište.

Ako se vašoj dami uskoro bliži rođendan, možda vam je godišnjica braka ili veze, evo idealnog poklona kojim ćete je oduševiti. Iako ga kod nas još uvek nema, svima dostupan internet omogućuje vam da ga naručite za tako posenu priliku. Njihova cena nije visoka, a osmeh koji će zablistati na njenom najlepšem licu sigurno neće imati cenu kada njime ukrasi svoju nežnu ruku.


Source


Article viewed 3709 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article