Evo dokaza da je crna haljina uvijek savršen izbor

magazin.net.hr
Evo dokaza da je crna haljina uvijek savršen izbor


Gdje god se pojavi glumica Jennifer Aniston uvijek privuče pažnju prisutnih. Kako uglavnom 'igra' na jednostavnost, Aniston najčešće za svečanosti s crvenog tepiha bira male crne haljinice. I morate priznati, one uvijek pale!Lijepa se glumica tako pojavila ispred Studia 52 u New Yorku, gdje je gostovala u showu Jona Stewarta. Iako je bio lijep i sunčan dan, Jennifer je odjenula laganu crnu, čipkastu haljinicu kratkih rukava koja je otkrivala njezine dobre noge istaknute na visokim potpeticama. Kao i obično, kosu je raspustila, a na lice nanijela lagani make up.

Lijepa se glumica tako pojavila ispred Studia 52 u New Yorku, gdje je gostovala u showu Jona Stewarta. Iako je bio lijep i sunčan dan, Jennifer je odjenula laganu crnu, čipkastu haljinicu kratkih rukava koja je otkrivala njezine dobre noge istaknute na visokim potpeticama. Kao i obično, kosu je raspustila, a na lice nanijela lagani make up.

Prošloga tjedna na promociji filma Just go with in, u New Yorku Jen se također pojavila u crnoj haljinici jednostavnog kroja, koju je podigla dugim zlatnim lančićem oko vrata.

Na promociji istoga filma u Berlinu Aniston je zabljesnula u dizajnerskoj crnoj mini haljini, rezanoj na jedno rame. Nasmijana kao i uvijek, Jen je i ovoga puta uspjela svoje obožavatelje 'baciti na koljena'.

I to joj uvijek polazi za rukom, odijevajući kratke, duge, satenske ili čipkaste haljine. Bitno je da su crne i uvijek besprijekorno elegantne.

Source


Article viewed 7204 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article