Veliki povratak maxi haljina!

shop.zenskekrpice.com
Veliki povratak maxi haljina!


Udobnost koju dugačke haljine pružaju ne može se porediti ni sa jednim drugim odevnim predmetom. Ovaj komad garderobe je neophodan svakoj ženi jer se može nositi u raznim prilikama...Udobnost koju dugačke haljine pružaju ne može se porediti ni sa jednim drugim odevnim predmetom. Ovaj komad garderobe je neophodan svakoj ženi jer se može nositi u raznim prilikama, na razne načine, a uvek ćete biti ženstvene, jedistvene i zavodljive.

Svaka žena izleda barem duplo bolje kada na sebi ima haljinu. Vreme kada je ovaj komad garderobe najviše u upotrebi je sigurno nastupajuće godišnje doba. Letnji dani mogu zaista da budu nepodnošljivi zbog intezivne jačine sunčevih zraka, a lepršave maxi haljine su jedan od pravih načina da ih prevaziđete jer one daju efekat hlađenja koji je više nego poželjan. Ove godine maxi haljine podrazmevaju jarke boje, cvetne dezene, ali veoma nežne tkanine.

Udobnost koju haljine pružaju ne mogu se porediti ni sa jednim drugim odevnim predmetom. Ovaj komad garderobe je neophodan svakoj ženi jer se može nositi u raznim prilikama, na razne načine, a uvek ćete biti ženstvene, jedistvene i zavodljive.

Da bi uspešno odabrale odgovarajuću haljinu za vaše telo trebale bi da znate koja dužina bi bila idealna za vas. A to ćete najbolje postići ako pratite pravilo da trebaju biti u visini pete ili malo kraće.

Možete ih nositi sa baletankama, sandalama ili platformama.

Trendovi koji su trenutno aktuelni po pitanju maxi haljina, diktiraju raznovrsnost u bojama, oblicima i stilovima koji se mogu nositi i u formalnim, casual iili dnevnim varijantama.

Ove godine videćete dosta pastelnih ili haljina boje kože i krojeve koji ističu ženstvenost.

Većina dizajnera se opredelila da vrati ovu dužinu haljine iako su se neke verzije već pojavljivale godinama unazad.

Sada je poenta u tome da je klasična duga haljina dobila veoma trendy izgled kroz sasvim drugačiji oblik i stil.

Ako ste ljubiteljka životnjiskih printova, trebate da znate da su ove sezone apsolutno in. Ovaj dezen će vas istaknuti i izdvojiti od mase više nego bilo koji drugi. Ali ako želite da ostanete šik na čedan način, možete uvek da se zadržite na cvetnim dezenima.

Maxi haljine se ove godine šiju od od šifona ili izrazito nežnih materijala koji daju dodir sofisticiranosti svakoj ženskoj kombinaciji. Maxi haljine predstavljaju jednostavnost, ženstvenost i senzualnost.

Savet - Posetite Mango i Zaru, oduševićete se izborom maxi haljina. A ako niste u mogućnosti da kupujete brendirane krpice, nađite neke vintage haljine koje će sigurno imati isti efekat, a to je da budete lepe, moderne i ženstvene.


Source


Article viewed 6841 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article