U modi su kombinezoni!

fenserica.info
U modi su kombinezoni!


Prošle sezone modni kreatori su predstavili kombinezone na modnim pistama, činilo se kao da će to biti samo još jedan prolazan hit. Ali ove sezone kombinezoni su za poklonike mode postali „must have“, bez kojih garderoba neće biti potpuna.Svakodnevni izgled


Jednodelno odelo savršeno je za toplije dane koji su pred nama, posebno kada se sastoji od laganih prozračnih materijala u kojima ti koža može slobodno disati, te koje je sastavljeno od kratkih pantalone i topića, košulja ili majica bez rukava. Sa ovim casual izgledom možeš kombinovati različitu vrstu obuće od patika do visokih peta, te asesoar.

Cveće i printevi


Ove godine jednostavno ne možeš zaobići ogarderobu sa printevima i cvetnim uzorcima. S’ obzirom da u određenom delu jednodelna odela pronalaze inspiraciju u tradicionalnoj modi bliskog istoka i Indije, nije ni čudno da su određeni kreatori posegli upravo za takvim materijalima i krojevima. Ova vrlo ženstvena jednodelna odela zaista će te učiniti posebnom i primećenom.

Večernja elegancija


Tražiš nešto posebno za večernji izlazak? Jednodelno odelo doneće ti osveženje koje tražiš. Odabereš li svilu, saten, čipku, til ili neku drugu vrstu sjajnih materijala sa svetlucajućim nitima, dobićeš večernju eleganciju koja neće ostati neprimećena na mestu na kojem ćeš se pojaviti.

Futuristički izgled


Za one koji žele biti drugačiji, posebni, primećeni, jednostavno moraju odabrati jednodelna odela provokativnijeg futurističkog dizajna. Kako svaki kreator ima svoju viziju futurizma, modeli se prilično razlikuju od materijala, boja, dužine, svega… No jedno im je zajedničko, jedinstveni su i daju određenu poruku o tebi.

Elegancija


Svako ima drugačiji pojam elegancije, neko pod tim misli na ženstvenost, neko na jednostavnost, neko na pomalo konzervativnije krojeve. Jednodelni kostimi su sve to i još više! Mogu biti vrlo jednostavni, mogu biti ženstveni, a mogu biti i konzervativni. Mogu imati sva tri elementa ili samo jedan od njih. To ih čini posebnima i zanimljivima.


Source


Article viewed 6780 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article