Pogled kroz "Prada" naočare

Press
Pogled kroz "Prada" naočare


Barokni stil - Čuvena modna kuća predstavila je najnovije modele naočara za sunce iz unikatne i luksuzne kolekcije „Minimal barok" sa bogato ukrašenim okvirima i drškama1
Iako je njihova primarna uloga da zaštite oči od sunca i UV zračenja, sunčane naočare su za većinu žena, ali i muškaraca, jedan od najvažnijih modnih dodataka.

Te činjenice su svesni i vodeći modni brendovi pa svake godine izbacuju nove kolekcije naočara za proleće i leto. Želeći da privuče pažnju i pobedi konkurenciju, modna kuća „Prada" lansirala je nesvakidašnji kreativni projekat „Od skica do slika", kojim je predstavila dva najnovija modela iz linije „Minimal barok". „Prada" je kroz seriju fotografija predstavila naočare u saradnji sa „Vog talentsom", godišnjim dodatkom koji se objavljuje u digitalnoj formi u italijanskom izdanju poznatog časopisa.

Rokoko stil

Stil novih naočara iz kolekcije „Minimal barok" prati luksuzni rokoko i barokni dizajn, predstavljen u prvoj fazi projekta s početka godine, sa bogato ukrašenim okvirima i drškama naočara. Namenjene su smelim zavodnicama koje su uvek spremne za akciju i nove izazove, a „Pradini" modeli odgovaraju svakom obliku lica.

Izgled najnovijih naočara iz kolekcije „Minimal barok" nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a modeli su dostupni u širokoj paleti boja - od crne i bele do jarkih boja, nijansiranih od svetlih do tamnih tonova. Konceptom „Od skica do slika" „Prada" je postala prva modna kuća koja je razvila nov pristup dizajniranju i promovisanju jednog od najvažnijih delova modnog asesoara.

Naočare u ilustracijama    

U prvoj fazi projekta angažovana su tri ilustratora, koji su predstavili svoju viziju luksuzne i ograničene serije „Pradinih" naočara, i rukom nacrtanim slikama naglasili jedinstvenost modela.

U drugoj fazi odabran je tim od osam talentovanih mladih italijanskih fotografa, čiji je zadatak bio da svoju viziju novih modela predstave u pop-stripovskom stilu. Njihovi radovi biće izloženi u „Pradinim" radnjama u Milanu, Hongkongu, Londonu, Parizu, Istanbulu, Madridu i Njujorku.


Source


Article viewed 2951 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article