Marame

moda.hr
Marame


Asesoar za cijelu godinu!
Za jedan lagani ljetni izgled na sve što je prozračno i udobno nabacite maramu, koja će u trenutku stvoriti ozbiljnu, frajersku i ležernu odjevnu kombinaciju! Ako se želite razlikovati od drugih u moru jednoličnog stila nosite maramu usko svezanu oko vrata ili sa efektom drapiranja tako da krajeve koji vise prebacite preko ramena!

Što se tiče svakodnevnog stila, marama koja decentno proviruje ispod odjevnog komada može biti jednako efektna kao i ona koja iskače preko njega!

Pokušajte na zakopčanu košulju provući maramu ispod ovratnika tako da na njemu ostavite samo mali čvor. Još jedan zanimljiv način da povežete maramu sa košuljom jest da maramu svežete oko vrata, kao i obično, a zatim da ostatak ugurate u košulju, ostavljajući tako samo dio oko vrata vidljiv!

Ako želite uglađeniji izgled pogodan za hladnije vrijeme marama je tu da osvijetli bilo koji kišni dan, te pridoda dašak svježine formalnoj ili posebnoj prigodi! Preporučujemo da svežete maramu vrlo usko oko vrata, po mogućnosti svilenu čija je boja sjajna. Na taj način ćete nepogrešivo osvježiti svoju formalnu odjevnu kombinaciju!

Marame su uglavnom privlačne muškarcima, koji kroz svoje odjevanje žele ukazati na svoju kreativnost, te onima koji se žele istaknuti noseći modne dodatke i fine detalje! Ako ste i vi među njima obavezno nabavite maramu, pokažite kako brinete oko detalja, te svome izgledu dodajte neodoljivi šarm!

U galeriji pogledajte na koji način dizajneri predlažu marame!Source


Article viewed 4713 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article