Nakit za hrabre dame - elegantan, otmen i pomalo dramatičan

zena.blic.rs
Nakit za hrabre dame - elegantan, otmen i pomalo dramatičan


Svoj jedinstveni, buntovnički stav prema modi poznata kreatorka pretočila je i u novu kolekciju nakita za proleće/leto 2011. Uz poruku ženama da neguju originalni stil, Vivijen Vestvud pustila je u prodaju ogrlice, narukvice, prstenje i minđuše maštovitog dizajna.Kolekcija pod nazivom "Get a Life" inspirisana je "majkom prirodom", kako je objasnila Vivijen Vestvud. U izradi je korišćen biorazgradivi materijal, laki metal paladijum, koji je sličan platini, čime je dizajnerka želela da pošalje poruku za očuvanje prirode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Nakit je namenjen ženama koje neguju originalan stil, koje žele da izgledaju elegantno i otmeno, ali se ne boje da svoj stajling začine sa pomalo dramatičnim elementima koje sam utkala u ovu kolekciju - naglasila je Vivijen.

 

Glumica Kristina Hendriks oduševljena je pozivom Vivijen Vestvud da promoviše njenu ekološku liniju nakita

Promoter ove originalne kolekcije nakita je glumica Kristina Hendriks, zvezda američke TV serije "Ljudi sa Menhetna", za koju je Vivijen Vestvud rekla da je "oličenje lepote".

 

- Kristina se pokazala kao savršen model za kampanju, ona se potpuno uklapa u moju viziju lepe žene  - nahvalila je kreatorka glumicu raskošnih oblina, koja joj nije ostala dužna za komplimente.

 

- Budući da je paladijum prirodno bele boje, nakit stvarno svetluca. Ne mogu da dočekam da ga nosim na crvenom tepihu - rekla je glumica.

 


Source


Article viewed 2668 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article