Bvlgari Grande Lune, Papillon Chronograph

okomode.com
Bvlgari Grande Lune, Papillon Chronograph


Kolekcija satova Bvlgari Daniel Roth predstavlja dva nova izdanja: Grande Lune i Papillon ChronographBvlgari predstavlja novu kolekciju satova Bvlgari Grande Lune koja ubraja dva izdanja - Grance Lune i Papillon Chronograph. Grande Lune donosi prekrasnu interpretaciju Meseca pozicioniranom na tamnom odeljku ukrašenom sitnim zvezdicama. Zlatni detalji na satu donose luksuzni pečat kreaciji a kontrastne svetle i tamne asimetrične površine ističu originalnost i posebnost kreacije.

 

 

Čitav set funkcija potpisan je kao Daniel Roth Calibre 2300. Sat je vodootporan i može se nositi na dubini i do 30m, ukrašen je ružičastim zlatom od 18 karata, a kaiševi sata kreirani od kože aligatora sa kopčom od ružičastog zlata. Uz ovaj model možete pratiti mesečeve mene uz nepogrešivu preciznost i korekcije na svakih 125 godina.

 

 

Drugi model ove luksuzne kolekcije je Papillon Chronograph i nudi originalni pristup merenju vremena. Set funkcija u ovom satu je Dalier Roth Calibre 2319, sa integrisanim  Frederic Piguet-ovim mehaničkim hronografskim načinom pokretanja. I ovaj model može se nositi pod vodom, do dubine od 30m. Kaiševi sata kreirani su od aligatorove kože a kopča je i kod ovog modela dizajnirana od ružičastog zlata.


Source


Article viewed 3983 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article