U modi su hulahopke različitih boja, uzoraka debljina

zena.hr
U modi su hulahopke različitih boja, uzoraka debljina


S cvjetnim i životinjskim uzorca, sjajne, čipkaste, rupičaste, šarene, jednostavne, debele, tanke....sve su u modiŽene i hulahopke već više od sedam desetljeća zajedno koegzistiraju u istom univerzumu ženstvenosti. Hulahopke su jednostavno savršene, prikrivaju našim nogama nedostatke i ističu prednosti, a neke nas i griju. One su i predmet mašte mnogih muškaraca. Što možete poželjeti više?

Postale dio naše kulture odijevanja i bez njih dojam jednostavno nije isti. Kao i sva odjeća i hulahopke su doživjele svoju revoluciju, ne samo u materijalima od koji se rade, nego i gustoći pletiva, zatim u bojama, modelima, namjeni, uzorku. Danas postoji više vrsta hulahopki nego ikad. I dok klasične boje i debljine nikada ne izlaze iz mode, modni dizajneri počeli su im ponovno poklanjati veliku pozornost.
 
Hulahopke možda nikada neće biti vaš najvažniji asesoar, ali vjerujemo da bi mnoge žene odrekle novih torbica, nakita i sl. ali ne i hulahopka. Ne postoji niti jedan odjevni predmet ili dio asesoara koji ih može zamijeniti.

Što se nosi ove sezone?

Već smo napomenuli da klasika, što se tiče hulahopki nikada nije izašla iz mode, no to ne znači da je minimalizam ono što se danas jedino što se traži na ženskim nogama. Cvjetni i životinjski uzorci, čipkaste, rebraste, sjajne, šarene, rupičaste samo su neki od uzoraka koje danas moda zahtjeva.

Ono što je najbolje, je da u većini modela vaše će noge izgledati ljepše i tanje, nego što jesu. Primjerice, hulahopke s blagim cvjetnim uzorcima vaše će noge učiniti ljepšima i mršavijima. Naravno, najbolje je isprobati kako one izgledaju na vama, te u kakvim se vi hulahopkama osjećate ugodno. No, nemojte se ustručavati, barem s vremena na vrijeme pokušati obući hulahopke s uzorkom. Vjerujemo da će vam se svidjeti.


Što se tiče imitacije životinjskih uzoraka na čarapama ili pak kombinacije cvjetnih i životinjskih motiva mogu izgledati zaista lijepo i sofisticirano uz pravu kombinaciju odjeće. Tamniji tonovi takvih hulahopki zaista izgledaju pun pogodak kada se usklade sa odjećom, koja mora sadržavati boje koje imaju hulahopke ili moraju biti neutralne, kao što su bijela, crna i siva i sl. 


Još uzoraka


Gotovo je nemoguće opisati sve moguće uzorke, no razlike su i više nego očite. I dok neke imaju samo uzorke na određenim mjestima, druge ih imaju po cijeloj svojoj površini.

Ništa bez bijele boje

Ove godine jednostavno ne može ništa proći bez bijele boje, pa nikako nemojte propustiti ove zime obuči bijele hulahopke. Osim što izgledaju lijepo, ako su debele, pamučne ili vunene, biti će vrlo tople.


Rebraste hulahopke

Možda bi prije nekoliko godina pomislili da takve hulahopke nose samo djeca i starije žene, ali moramo vas razuvjeriti. Rebraste i debele hulahopke, hit su ove sezone. Ne samo da su tople, nego i ugodne, te ih možete kombinirati s različitim casual i sportskim stilovima.
Hulahopke sa šljokicama

Ovo sigurno nisu hulahopke za svaki dan, ali su zaista posebne, pa usudili bi se reći spektakularne. Izvezene šljokice daju komponentu svečanosti i posebnosti, i vjerujte u njima sigurno nećete proći nezapaženo.
(vam)
Source


Article viewed 6458 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article