5 novih trendova kad je nakit u pitanju

fashion.hr
5 novih trendova kad je nakit u pitanju


Pripremite se za proljeće!S obzirom na vrijeme vani proljeće bi nam ove godine moglo doći nešto ranije pa trebamo vidjeti kakve su novosti u modi kad je nakit u pitanju. Sigurno će vas razveseliti informacija da i dalje dominira upečatljiv nakit, komadi koji će vas izdvojiti iz mase i vaš svaki styling učiniti zanimljivijim. Na što konkretno mislimo? Na popularne statement  ogrlice koje su za iduću sezonu spoj zlatne boje i šarenih kamenčića, na masivne narukvice i veliko prstenje.

Za trendseterice koje vole decentniji nakit proljeće 2011. biti će u znaku crvenog zlata - naušnice, narukvice, ogrlice pa čak i satovi dolaze u toj boji. Klasika i jednostavnost također su i dalje prisutni, tu mislimo na uvijek modernu zlatnu boju i jednostavne komade.

Novost je nakit izrađen od dugih resica koje su bile popularne u dvadesetima i opet u sedamdesetima, a dizajneri su ih vratili i ove godine. Najviše su prisutne na naušnicama, ali ima i fenomenalnih modela ogrlica.

Za one dame koje se vole osjećati ko djevojčice razveselit će informacija da se nakit od plastike vratio! Od velikih ogrlica, preko debelih i upečatljivih narukvica pa sve do slatkih prstena u jarkim bojama.


Source


Article viewed 4334 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article