Šalovi, kape, rukavice – ko bi im odolio?

zena.hr
Šalovi, kape, rukavice – ko bi im odolio?


Prilagodite šal, kapu i rukavice svojem kaputu, jakni, obući i torbici. Nosite li elegantnu odjeću, neka šal, kapa i rukavice budu elegantni, nosite li sportsku odjeću neka budu sportskiZima je konačno pokazala svoje pravo lice, pa smo u roku tjedan dana iz laganih jesenskih jakni morali na sebe nabaciti punu zimsku opremu, od čizma, deblje odjeće, zimskih jakna i kaputa, do šalova, kapa i rukavica, koje su i naša tema.

Svake sezone postavlja se pitanje što je u trendu ove godine? Što su modni kreatori osmislili ove godine? Što im je bila inspiracija?

Naravno, za svaki ukus i stil postoje predivni modeli, od onih sportskih, otkačenih, elegantnih. Nema čega nema.
Upravo su šalovi, kape i rukavice jedni od najkorisnijih dijelovi asesoara, jer ne samo da mogu obogatiti vaš izgled, nego će, a što je i najvažnije – grijati vas.


Kompletirajte šal, kapu, rukavice....

Šal, kapa i rukavice ili barem dva od tri artikla poželjno je da budu kompletirani, po boji, materijalu i uzorku. Također, prilagodite ih svojem kaputu, jakni, obući i torbici. Nosite li elegantnu odjeću, neka šal, kapa i rukavice budu elegantni, nosite li sportsku odjeću neka budu sportski.

Zimska elegancija

Kada temperatura padne debelo ispod nule i zapuše hladni sjeverni vjetar, teško je misliti na eleganciju. No, kao što vidite ništa nije nemoguće. Podstavljene kože rukavice, te vunene rukavice itekako mogu biti tople i elegantne, kao što je i slučaj sa kapama i šeširima u obliku zvona. Tu su i šalovi, od vune, čipke, te umjetnog i pravog krzna koji će vas sigurno grijati kuda god krenete...

Sportski „chic“   

Većina mlađih djevojaka odlučuje se upravo za ovaj stil, jer ga mogu kombinirate i na različite stilove kaputa i jakni, cipela i čizma. Osim toga, ovakvi komadi asesoara biti će vam udobni i topli što je vrlo važno.Odraslo dijete


Probudite dijete u vama. Ove godine možete se vratiti u svoje djetinjstvo i obući ove preslatke šalove, kape i rukavice, prošetati gradom po snježnoj mećavi, sjesti na jutarnju kavu ili pak odvesti djecu na grudanje.

Ruska zima


Kada zima stegne, a temperatura padne na -10oC stupnjeva ili još niže, malo koja kapa će vas zaštiti kao ove krznene. Osim toga, ove godine su „ultra“ moderne.Krznene i vunene slušalice

Za sve one djevojke i žene koje vole nositi rajfove, ovo je savršeni modni dodatak za vas. Osim što su ove „slušalice“ predivne, savršene su za zaštitu ušiju od hladnoće i frizura će vam s njima ostati netaknuta.

Source


Article viewed 9749 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article