הגיע הזמן שנוכל לנצל טרנדים עד הסוף, מבלי לשלם על זה. עם ההודעה על חוק הצרכנות החדש, שמאפשר להתחרט על קניה ולקבל עבור הפריט כסף בחזרה ולא זיכוי, אין שום סיבה לא לקפוץ מסגנון אחד לאחר לפי צו השעה, וזה אפילו לא יתפוס יותר מידי מקום בארון. מצאתם פריט שפשוט אי אפשר להשאיר בחנות, אבל לא בטוח כמה עוד יהיה אפשר ללבוש אותו לפני שהוא יהפוך להיות לנחלת הכלל? אין בעיה. קנו, תלבשו ותחזירו. היום מנומר, מחר מנוחש ועוד יומיים אפשר לבדוק שוב האם המראה הצבאי עדיין משחק אצלכם תפקיד.

הקאץ'? עיקרי החוק: צריך להחזיר את הבגד תוך שני ימי עבודה, לשמור על הקבלה המקורית והוא צריך להיות חדש ולא משומש. למה הכוונה? שהתגיות עליו, ושניכר שלא לבשו אותו. בקיצור, לכו על קניות ביום חמישי.

עם קצת דמיון יצירתי והדרכה, תוכלו למצוא את כל השיטות, שיאפשרו לכם ללכת עם, בלי שאף אחד ישים לב שאתם לבושים.

קישורים:

הכללים:


1. קודם כל התגיות. הן מתחלקות לשלוש קבוצות: המעולות; הסבירות והקשות לפיצוח. המעולות הן התגיות שמחוברות בסיכת ביטחון. פשוט מסירים מהבגד, לובשים ומחזירים אחרי הפיאסטה. הסבירות הן אלו שקשורות בסרט עם קשר. אפשר לפתוח אותו, אבל צריך לוודא שקושרים אותו מחדש במקום הנכון. הקשות לפיצוח הן אלו שהחוט הקושר אותן נעול בתוך מעין קופסת פלסטיק קטנטנה. חדי העין יבחינו במעין חלון על הקופסת הנעילה. לחיצה קטנה עם קצה של עט, עשוייה לשחרר את התגית הסוררת. אם זה לא עובד, פנו לסעיף 2.

2. יש תגית, אי אפשר להוריד אותה, אבל כן צריך להסוות. הקלאסי: לנסות לדחוף אותה לכיס קרוב. האופציה האלגנטית היא, במידה והתגית היא על הצוואר, היא להסוות אותה עם שאל (בהנחה שלו אין תגית משל עצמו). אל תשכחו שאין צ'יפ יותר מלהראות בציבור עם תגית מחוברת, ויכול להיות לזה מחיר חברתי גבוה יותר מממון שתוציאו על הפריט עצמו.


3. תיקים: האופציה הקלה. אם אתם קונים תיק נורמלי, ולא את הג'אנק מהרשתות, בדרך כלל התגית תהיה בתוך התיק. חוץ מזה, די קשה להרוס תיק, פשוט צריך לשאת אותו כל הזמן ולא להכניס לתוכו חפצים מתפוררים או סוכריות מנטה קטנות, שבטוח יתפזרו בתוכו.

4. לא להתבשם ולא להיסחף עם דאודורנט גרעיני. לא צריך שהבגד שאתם רוצים להחזיר יריח כמו שאנל 5. הוא צריך להריח כמו דבר אחד בלבד – חנות.

5. מכנסיים: צריך לשמור על כלל הזהב – בלי מכנסיים שמצריכים מכפלת. אתם תכתימו את השוליים או תקרעו אותם עוד במדידות בחנות. לכו על גזרת קפרי או מכנסיים קצרים, זה סיכון קטן בהרבה.


6. אותו עקרון עובד גם כלפי שמלות. אל תנסו שמלות ערב עם שובל באורך הגלקסיה, ולכו על שמלות קוקטייל קצרות. זה גם יותר סקסי וגם יש להן מקדם הסתבכות נמוך יותר.

7. שימו לב לכפתורי אקסטרה. בדרך כלל הם נלווים לחולצות מכופתרות, ז'קטים וכו', ויש להם נטייה להיעלם. תהיו בטוחים שהחנויות יחפשו דווקא אחר הכפתור שהתגלגל לו לאיבוד.

8. בגדים מחוייטים. שוב, תקף לחנויות אופנה סבירות ולא רשתות שהעם קונה בהן. שימו לב שהכיסים, ולעיתים גם תפר הכתף, סגור במעין תפר זמני רופף. לא, אין שום צורך לבדוק עד כמה הוא רופף, תשאירו אותו במקומו.


9. נעליים: הקטגוריה הבעייתית. כמעט בלתי אפשרי ללכת עם נעליים בלי שישימו לב, אבל אפשר לרכך את האפקט. קודם כל – שיטת הסטייליסטים. הדביקו מסקנטייפ (מהסוג הפשוט, לא זה שיקלף לכם את הצבע) על תחתית הסוליה. שנית – אין צורך לנסות את הנעליים שאתם רוצים להחזיר בשלוליות. מהאוטו לאירוע וחזור זה באמת מספיק.

פרסומת

10. עוד נעליים: להמנע ממבחנים לעקבי סטילטו. תשאלו כל דיילת ממוצעת (דיילות פתחו את השיטות האלה בארה"ב לרמה של אמנות) והיא תגיד לכם שלעקבים הדקיקים יש נטיות התאבדות והם נהרסים בקלות. אם אתם מנסים להשאיר את הרושם שהלכתם באוויר, לכו על משהו יציב ונוקשה יותר. למשל פלטפורמה.

11. בגדי עור: ז'קט עור זה מעולה, במיוחד העונה, אבל תבחרו באחד שלא עשוי מנובוק או ז'מש. החומרים האלה נהרסים בקלות יתר ומחבלים בכל הרעיון של ללבוש ולהחזיר.

12. השקיות – תשמרו על השקיות והאריזות המקוריות. עד כמה שמפתה להחזיר לקסטרו בגד בשקית של זארה (או יותר טוב, בשקית של גוצ'י) עדיף לא לעורר תשומת לב מיותרת.

והכי חשוב – תפסו אתכם? אל תקחו את זה קשה. הרווחתם בגד!