Nova Dolce&Gabbana linija naočara

b92.net
Nova Dolce&Gabbana linija naočara


Jedan od najpoznatijih svetskih supermodela, Naomi Kembel, nastavlja svoju saradnju sa dvojcem Dolce&Gabbana, ovaj put u ulozi zaštitnog lica njihove najnovije kolekcije naočara Animalier.Kreativnost, glamur i senzualnost, ključne su tačke ove nove ekskluzivne Dolce&Gabbana kolekcije naočara.

Uz neodoljive vibrantne boje kao što su nebeskoplava, crvena, ljubičasta, zelena i žuta, ovom klasičnom printu napravljen je zabavni preokret, spreman da zavede sve one žene koje žele da pokažu svoj vlastiti stil na jedinstven način.

Model DG4098 izrađen od acetata, kvadratnog zavodljivog oblika, vrlo je lagan i udoban. Dolce&Gabbana logotip na drškama naočara vrlo je diskretno postavljen, dok se sa unutrašnje strane nalazi elegantna zlatna pločica sa laserski ugraviranim logotipom.

Model je dostupan u ekskluzivnim Animalier bojama, koje uključuju crvenu, ljubičastu i nebeskoplavu.

Dolce&Gabbana aviator model u ekskluzivnim Animalier bojama, savršen je za one koji žele spoj elegancije i senzualnosti.

Dekorisan sitnim 3D logotipom na drški i laserski ugraviranim logotipom na zlatnoj pločici sa unutrašnje strane. Dostupne boje su ljubičasta, crvena i žuta.

Ženske naočare velikog okvira na kojima je debljina prednjeg dela još dodatno naglašena uzorcima oko ivice. Stil Dolce&Gabbane savršeno je interpretiran kroz bogatstvo detalja uključujući reljefni logotip na drškama i zlatnu pločicu sa ugraviranim logotipom sa unutrašnje strane, a sve u kombinaciji sa posebnim Animalier izborom boja. Ljubičasta, crvena i zelena ističu se u širokom spektru ponuđenih boja.


Source


Article viewed 5813 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article