Nikolina Pišek u donjem rublju okružena dominama

tportal.hr
Nikolina Pišek u donjem rublju okružena dominama


Sinoćnja revija donjeg rublja Goldenpoint, održana u klubu The Best, bila je pravi pin-up show, a mankenke su izgledale besprijekorno u seksi donjem rublju

U prigušenoj atmosferi i uz prigodnu zavodljivu glazbu, seksi manekenke predvođene Anteom Kodžoman i Vedranom Linardić predstavile su se sinoć publici u pin-up stilu na reviji donjeg rublja Goldenpoint. Iako naše manekenke ponekad znaju otrpjeti kritiku zbog celulita, sinoć su pokazale da se njihovim besprijekornim tijelima uistinu nema što prigovoriti.

Manekenke su se šetale, plesale i izvijale se, a na njih je budnim okom pazila domina sa štapom odjevena u uski crni triko i mrežaste čarape, koja je povremeno 'lupala' djevojke po stražnjici. Uz njih, simpatičnim nastupom samo u gaćama, cipelama i s cilindrima na glavi, predstavili su se i dečki.

Međutim, iznenađenje večeri zasigurno je bila Nikolina Pišek. Seksi voditeljica zadržala se dulje od svih na vrtećoj pozornici, okružena dominama s kojima je plesala. U sivom korzetu i samostojećim čarapama te s pinki perjem na stražnjici i u rukama, Nikolina je oduzimala dah i pokazala da izgleda i više nego sjajno.

Reviju su pratile mnoge poznate osobe, a među njima feminemke, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Stupar i Mirna Maras, koja je za kolegicu Nikolinu Pišek imala samo riječi pohvale: 'Svaka joj čast! Odlično je to izvela, ja to nikad ne bih mogla. Stvarno je bila sjajna!'

Source


Article viewed 6154 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article