Izaberite svoje boje

svevesti.com
Izaberite svoje boje


Od seksi crvene, preko elegantne kamel, do mistične plave: ove boje će vam začiniti monotone jesenje dane...Crveno Vatrena po prirodi, crvena je boja koja privlači sve poglede. Za "mirniji" look, kombinujte je sa nežnijim nijansama crvene ili neutralnim bež detaljima.

Kamel Ovo je hit boja sezone! Jednobojnu kamel kombinaciju "presecite" kaišem u kontrastnoj boji. Ili, iskombinujte sa braon aksesoarima.

Ljubičasto
Ova boja pristaje svima bez obzira na boju kose i tena. U dnevnim kombinacijama, nosite je uz detalje crne ili sive boje, a u večernjim, uz zlatne aksesoare.

Izaberite svoje boje

Izaberite svoje boje
Zeleno Zeleno je boja prirode - povezuje nas sa Zemljom. Smaragdna nijansa posebno je elegantna. Kombinujte je sa crnim, sivim ili braon detaljima.

Zlatno Boja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ako želite da izgledate i osećate se kraljevski glamurozno, nosite je od glave do pete. Ili je kombinujte sa bež i braon detaljima.

Izaberite svoje boje

Plavo Kako da ova boja maksimalno dođe do izražaja? Neka glavni odevni predmeti budu kobaltnoplavi (na primer, kaput ili haljina) a iskombinujte ih sa crnim detaljima.

Source


Article viewed 3315 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article