Glamur ima novo ime…

styleandcoffee.com
Glamur ima novo ime…


Glamur ima novo ime, a ono je jednostavnost. Haljine imaju novu siluetu, daleko od bilo kakve raskoši ili pretjerivanja u dizajnu. Ovi modeli haljina mix su maxi casual i večernjih modela, koji vam dozvoljavaju da ih nosite na što poželite. Novi glamur jednostavan je i nježan, više nalik na nešto u čemu možete šetati plažom nego nečemu što ćete odjenuti za najveći event godine.

Talbot Runhof, Elie Saab, Graeme Black, Carlos Miele

Zar se nismo zasitili svečanih ‘oscar’ haljina i svaki put nas se naposljetku ipak najviše dojmi nečiji jednostavan izbor.  Ne radi se o nečemu dosadnom već idealnom doziranju romantike, ženstvenosti i chica. Uz potpeticu igrate na glamur dok uz ravne sandale opet ne gubite na dojmu. Cijeli stil mogli bismo opisati i kao ‘manje je više’, pogotovo jer se radi o sivoj, bijeloj i bež boji ili diskretnom uzorku. Naglasak je i na vrlo jednostavnom kroju, spuštenim ramenima te modelima bez rukava.

Kenzo, Stella McCartney, Vanessa Bruno, Yigal Azrouel

Ono čime se dizajneri najviše igraju su upravo uzorci. Carlos Miele tako je u centar stavio vodene boje, Elie Saab slikarsko platno, a Graeme Black široke pruge. Ostali su se zadržali na jednoj boji igrajući se sa stylingom, poput remena, čizmi i trapernih jakni. Teško je uopće odlučiti u kojoj priči nova glamur haljina najbolje izgleda. Idete na nečiju svadbu u skoroj budućnosti? Ne morate razmišljati dalje..

Marc Jacobs, Cynthia Steffe, Brian Reyes, Collette DinniganSource


Article viewed 4571 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article