Gumene čizme odlično idu uz minice

tportal.hr
Gumene čizme odlično idu uz minice


Ne morate se probuditi najkišnijeg jutra u godini da biste poželjeli gumene čizme. Uz to što su praktične, toliko su 'in' i ove sezone da dame za njima posežu i za sunčanih dana, kada ih nose uz kratke hlačice ili mini suknjice. Neodoljive prizore na zagrebačkim ulicama ovjekovječio je i naš fotoreporter

Zagreb vrvi gumenim čizmama, a Zagrepčanke u njima izgledaju vrlo šarmantno i nimalo ne asociraju kao da u njima idu raditi u polje, već prije na kakvo mondeno događanje. Nose ih one tako na fine suknjice i kaputiće, uz seksi hulahopke i šešire.

A tigrasto ili leopard-izdanje gumenjaka ove je sezone najmodernije koje možete poželjeti. Životinjski uzorak poželjan je na odjeći, baš kao i na modnim dodacima, što sugeriraju i najveći svjetski, kao i većina najpoznatijih domaćih dizajnera.

Geometrijski oblici također su vrlo moderni, a na gumenim čizmama apsolutno su neizostavni. Jedna je zagrebačka ljepotica takve iskombinirala uz uske svijetle traperice, bež jaknu i ljubičasti šal.

Jednobojne crne ili bijele, u kričavim bojama, svih mogućih uzoraka koje možete zamisliti, gumene čizme su modni dodatak bez kojeg vam ova jesen jednostavno ne smije proći.

Gumene čizme totalno otkačene indigo plave boje, na ljubičaste štramplice koje se naziru ispod bež balonera, stajling su koji je našem fotografu posebno zapeo za oko na ulicama Zagreba. Jednako tako zapazio je jedne koje izgledaju poput najšarenije ljetne livade, a odlično idu uz crne tajice i lagani kaputić. Našlo se tu u jednom danu još na desetke najrazličitijih stajlinga vrijednih pozornosti, u kojima možete uživati u našoj fotogaleriji.

Source


Article viewed 8498 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article