Jacobs Fashion Selection završen "svadbom"

mondo
Jacobs Fashion Selection završen "svadbom"


Neke modne revije se završvaju tako što na pistu izađe manekenka u venčanici, kao najraskošnijoj i najzahtevnijoj haljini u kolekciji. Međutim, 17. Jacobs Fashion Selection je završen ne jednom, već revijom venčanica.prev nextudbonosno da".

Mladen Baron je budućim mladama ponudio najrazličitije modele: raskošne haljina sa krinolinama, volanima, kristalima... ali i haljine jednostavnog kroja i bez upadljivih ukrasa.

Isto važi i za mladoženje, kojima se, pored ostalog, nude i odela koja se nose uz patike.


Posebnu pažnju izazvala je crna venčanica.

Nakon "svadbe" usledila je revija kompanije "Beosport“ koja je predstavila brendove O’Neill, Pepe Jeans i Andy Warhol.

O’Neill kolekcija je inspirisana Japanom, a dominiraju ski-odela, koja osim udobnog i toplog skijanja, obezbeđuju da i na snegu budete moderni.


Pepe Jeans farmerke su već nekoliko godina zastupljene na našem tržištu i uglavnom su namenjene mlađoj populaciji. Modeli su inspirisani uličnim stilom svetskih metropola.


Specijalna linija ovog brenda nosi naziv "Endi Vorhol“ (Andy Warhol), a posvećena je delima ovog slavnog umetnika. Prikazani modeli oslikani su likovima Merilin Monro, Elvisa Prislija, Džeki Kenedi... ali onako kako ih je video Vorhol.


Tako je završena još jedna modna manifestacija koju organizuje
Modna agencija Select. Tokom dve nedelje ljubitelji mode su imali priliku da vide najnovije kolekcije domaćih i inostranih dizajnera, modnih kuća i brendova.

Sve je počelo
revijom kupaćih kostima koje je za film "Seks i grad 2" kreirala Ivana Sert, a koja je na 17. Jacobs Fashion Selection dovela i Patrišu Fild stilistkinju serije i filma "Seks i grad", ali i "Đavo nosi Pradu", "Ružna Beti"...

Zatim su usledile
revije Suzane Perić, Dragane Došen, Sande Simone Janković, a izdavačka kuća "Laguna" je oživela književne junake besteselera.

Veoma posećena bila je i
revija španskog modnog brenda Mango, ali je
svakako najviše emocija bilo u pozorištu "Madlenianum" gde su mali manekeni prikazali dečije kolekcije.

Na 17. Jacobs Fashion Selectionu je predstavljena i nova Jacobs šolja, koju su sada dizajnirali Marina Milovanović i Vasilije Kovačev.

Fashion Night je održna u Tržnom centru “Ušće”, a posetiocu su imali priliku da vide modele koji su već u prodaji i tako lakše odluče šta će kupiti.

Tradicionalni Fashion Travel je putovao u Bugarsku u Bansko, gde su prikazani novi modeli brendova AMC, Krissbo i Hummel.

A ko je bio najbolji saznaćemo uskoro na dodeli nagrada. Dotle - ne očajavajte ako vam nije bilo dosta modnih revija jer večeras počinje jesenji Amstel Fashion Week i još sedam "modnih dana“.

Source


Article viewed 6349 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article