Svi još furaju čizme preko koljena

tportal.hr
Svi još furaju čizme preko koljena


Da će seksi čizme preko koljena obilježiti još jednu zimu, pokazalo se na netom završenim danima modnog spektakla Nivea Cro A Porter. U njima su se prošetale manekenke na pisti, ali i naše poznate dame koji su revije pratile iz prvih redova publike
Mnoga od naših jakih dizajnerskih imena i ove su sezone na modnoj pisti Cro A Portera pokazala da će zavodljive varijacije na temu čizama preko koljena ostati hit.

Zigman je u suradnji s Pekom isfurao one kožne, u boji devine dlake ispresijecane crnim trakama, kao i jedne tamne od brušene kože, koje se iznad koljena zanimljivo zavrnu prema van. Već viđen, dakako, ali i dalje vrlo tražen modni dodatak. Tanke, visoke pete su obvezne. Ako crvenu boju vidite kao najdojmljiviju, onda su za vas crvene čizmice preko koljena koje je pokazao modni dvojac Elfs pun pogodak. Ako volite čistu eleganciju i želite imati klasičan primjerak u svom ormaru za visoke čizmice, one će nositi potpis Linea Exclusive ili Ivan Ledenko. I modni studio Arileo uvrstio ih je u posljednju kolekciju.

Tko je više u trendu od naših poznatih dama koje modne revije prate iz prvih redova publike? Nitko. Tako su ovaj vrući modni kesten za dolazak na Cro A Porter obule Severina (nosila ih je dva dana zaredom, jedan dan crne, drugi sive, od brušene kože), a obožavaju ih i Anđa Marić i Ivana Delač.

Source


Article viewed 5447 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article