Skupo vs. prihvatljivo

fashion.hr
Skupo vs. prihvatljivo


Ludujemo za avijatičarskom jaknom!Za ovotjednu kombinaciju možemo slobodno reći da nas je inspirirala hrvatska trendseterica Jelena Popović Volarić koja je treću večer Dove Fashion.hr-a oduševila svojim ležernim stylingom. Avijatičarska jakna je polako ali sigurno postala model koji svaka trendseterica želi imati u svom ormaru, a popularnost koju je izazvao Burberry model možemo s punim pravom usporediti sa Balmain jaknom od prije godinu dana. Svi pričaju o ovom modelu, svi ga žele imati i svatko traži model koji će najbolje uklopiti u svoju garderobu. Sreća je ta što avijatičarskih jakni ima zbilja velik izbor, od najjeftinije za koju ćete najbliže morati otići u susjednu Sloveniju u H&M i izdvojiti 30 eura, do vrtoglavo skupe Burberry čija se cijena kreće oko 16.000 kuna. Iako ovu jaknu možete kombinirati na više načina nama se posebno sviđa u kompletu sa popularnim cargo hlačama. Da podignete kombinaciju savjetujemo prugastu majicu, a cipele neka budu opasno visoke i primjetne.

Dizajnerska kombinacija je spoj Burberry jakne, Current/Elliot hlača, T by Alexander Wang majice i Tory Burch odličnih cipela.

H&M u svojoj ponudi ima fenomenalnu avijatičarsku jaknu, Dorothy Perkins skinny model hlača sa džepovima, a omiljeni Topshop na svom webshopu nudi prugastu T-shirticu i otkačene cipele.

DIZAJNERSKA KOMBINACIJA


JAKNA: Burberry (16.435kn), HLAČE: Current/Elliot (1.355kn) MAJICA: T by Alexander Wang (640kn), CIPELE: Tory Burch (2.140kn)

HIGH STREET KOMBINACIJA


JAKNA: H&M (220kn), HLAČE: Dorothy Perkins (240kn), MAJICA: Topshop (270kn), CIPELE: Topshop (1.080kn)


Source


Article viewed 4955 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article